Nastavlja se potraga za nestalim mladićima iz Stoca

Datum objave: 13.02.2024   Broj čitanja: 1092
Pretpostavlja se da je njihovo vozilo završilo u rijeci Bregavi..
Nastavlja se potraga za nestalim mladićima iz Stoca

U ranim jutarnjim satima u Stocu su se počeli okupljati spašavatelji raznih službi i volonteri kako bi nastavili potragu za dvojicom nestalih mladića iz Stoca, potvrđeno je za Bljesak.info.

Pretpostavlja se da je njihovo vozilo završilo u rijeci Bregavi u noći sa nedjelje na ponedjeljak, gdje će i danas biti koncentrirana potraga.

Kemal Maksumić, dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, potvrdio je za Bljesak.info jučer kako postoje indicije da se na lokalitetu Pitića brijeg u Stocu nalazi vozilo Jeep Compas.

Ronioci nisu mogli zaroniti

Ronioci nisu jučer uspjeli zaroniti u Bregavu zbog nabujale rijeke i teških vremenskih uvjeta, a ovu informaciju potvrdio je za Novu bh. Mateo Dadić, pripadnik HGSS-a Čapljina.

Zbog toga je potraga privremeno obustavljena u ponedjeljak u večernjim satima.

Inače, riječ je o automobilu kojim su se tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila dvojica mladića, M.V. (20) i F.S., čije godište je, za sada, nepoznato, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ-a.

Marić je za Bljesak.info kazao kako se pretpostavlja da je vozilo na ovoj lokaciji zbog zamućenosti vode, te također na ovoj lokaciji postoje i vidljivi tragovi da je vozilo upalo u rijeku, no još uvijek se ne može ništa potvrditi jer nabujala Bregava zbog vremenskih neprilika i dalje raste.

Jučer je na terenu bio velik broj pripadnika MUP-a HNŽ, ISS-a Mostar, HGSS-a Čapljina, GSS-a, Civilne zaštita te dežurni tužitelj Tužiteljstva HNŽ-a.

Tragovi pronađeni u ponedjeljak ujutro

Podsjetimo, stolačkoj policiji je R.V. (47) u 00:45 sati prijavila da je njen sin, M.V. bio u jednom kafiću u Stocu sa F.S. te da nije došao kući, kao i da je nedostupan na telefon.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su objavili da je sat nakon ponoći u policiju došao otac od F.S., zajedno, sa S.P., koji je policijskim službenicima dao informacije o tome kako je on dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje, nakon čega im se gubi svaki trag.

Odmah nakon toga tijekom noći policijske patrole su obišle grad i šire područje, ali nisu uspjeli pronaći nikakve tragove sve do ponedjeljka ujutro.

 
FOTO: Ilustracija/Arhiv

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO