Politika
Izborni tjedan. Izlaze ekskluzive u kojima se HDZ proglašava "terorističkom organizacijom" koja ruši BiH. Željko Komšić kao čuvar države.
POSLJEDNJE VIJESTI
Objavljeno: 27.09.2022 0
Meloni ima uvjerljivu većinu u parlamentu
Meloni ima uvjerljivu većinu u parlamentu
Meloni bi trebala postati prva žena na čelu talijanske vlade.
Objavljeno: 26.09.2022 0
Dodik: Suprotstavio sam se Miloševiću! U Sarajevu ne pijem ni vodu, nosim svoju u bočici da me netko ne otruje
Dodik: Suprotstavio sam se Miloševiću! U Sarajevu ne pijem ni vodu, nosim svoju u bočici da me netko ne otruje
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je sinoć da mu nije svejedno kada ide u Sarajevo što jede i pije jer se "boji da bi ga netko mogao otrovati".
Objavljeno: 25.09.2022 0
Raguž: BiH ima nevjerojatan potencijal, ali ga se zloupotrebljava! Mostar je prelijep i jedina je višenacionalna administrativna jedinica u BiH koja potpuno funkcionira
Raguž: BiH ima nevjerojatan potencijal, ali ga se zloupotrebljava! Mostar je prelijep i jedina je višenacionalna administrativna jedinica u BiH koja potpuno funkcionira
Slaven Raguž, predsjednik Hrvatske republikanske stranke iz BiH, u "Nedjeljom u dva" govorio je o položaju Hrvata u toj zemlji te o skorašnjim izborima koji se ondje održavaju.
OSTALE VIJESTI - Politika
Objavljeno: 25.09.2022 0
Novi Travnik dočekao vodstvo HNS-a i HDZ-a BiH: Ustrajnom borbom do jednakopravnosti
Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog član Predsjedništva BiH i Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH posjetili su danas Novi Travnik.
Objavljeno: 25.09.2022 0
Hoće li biti aktiviran HNS-ov 7. zaključak ako se Hrvate političkim inženjeringom izbaci iz vlasti?
Predstojeći izbori u Bosni i Hercegovini, čak i nakon što budu okončani, donijet će veliki broj nepoznanica te biti svojevrsno raskrižje odnosa triju naroda i budućnosti same zemlje čiji se temelji dugi niz godina tresu zbog neodgovornih politika čiji je cilj potkopati Daytonski mirovni sporazum.
Objavljeno: 24.09.2022 1
Milanović o Schmidtu: Neka dvije tisuće Srba dođu u Sarajevo pa da vidimo kako će proći
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na svečanosti polaganja prisege 20. naraštaja kadeta na Vojnom učilištu u Zagrebu. Nakon toga je dao izjavu za medije.
Objavljeno: 24.09.2022 0
Kinder maknut! Problemi se gomilaju godinama, netko ih mora riješiti
General Ivica Kinder, ravnatelj Vojne sigurnosno-obavještajne agencije, pao je zbog običnog kokošarenja svojih djelatnika i činjenice da u sedam godina, koliko je na čelu Agencije, nije uspio uspostaviti sustav poslovanja i djelovanja koji će spriječiti nezakonito postupanje, tvrde sugovornici Jutarnjeg lista dan nakon što je predsjednik Republike Zoran Milanović pokrenuo postupak razrješenja ravnatelja VSOA-e.
Objavljeno: 23.09.2022 0
Bakirov igrač: Svog protukandidata Izetbegovića Hadžikadić nazvao predsjednikom
Od ranije se govori kako je Mirsasd Hadžikadić kukavičje jaje, profesor kojeg su otjerali ili se vratio iz Amerike da dođe u bh. politiku.
Objavljeno: 23.09.2022 1
Treba li Marinu Miletiću liječenje?
Marin Miletić političar koji je hvatao publiku na emocije nakon smrti supruge, a koji je u vezi s jednom hrvatskom glumicom ni godinu dana nakon te tragedije, redovito piše nešto na društvenim mrežama.
Objavljeno: 22.09.2022 0
HDZ ne grize, čak je miran u kampanji, a Bakir, Denis i Mirsad ga predstaviše kao da će sutra započeti rat
Riječi, a djela nigdje. To je presjek stanja u bitki za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH gdje će jedan od trojice, ili Bakir Izetbegović, ili Denis Bećirović, ili Mirsad Hadžikadić.
Objavljeno: 22.09.2022 0
TV debata za prvog Bošnjaka: Je li Bakir Izetbegović dobio pitanja ranije, djelovao samouvjereno kao rijetko kad
Izetbegović vrhunski pripremljen, Bećirović izdriblan. Tako bi se mogla sažeti večerašnja TV debata između Bakira Izetbegovića, Denisa Bećirovića i Mirsada Hadžikadića.
Objavljeno: 22.09.2022 0
Karamarko se oglasio: Most je Hrvatskoj nanio gubitke u milijardama
Nikola Grmoja, zastupnik Mosta, jučer je objavio da su HDZ-ovci predlagali nagodbu s Mađarima za 550 milijuna. Nije naveo čega.
Objavljeno: 22.09.2022 0
Milanović pokrenuo postupak za razrješenje ravnatelja VSOA-e
Iz Ureda predsjednika Zorana Milanovića stiglo je priopćenje o pokretanju postupka za smjenu na vrhu Vojne sigurnosno-obavještajne agencije.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO