Prometuje se po mjestimično mokrim kolnicima

Datum objave: 12.08.2022   Broj čitanja: 307
Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.
Prometuje se po mjestimično mokrim kolnicima

 

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.


Zbog izvođenja radova na dionici M-17 Tarčin - Konjic u blizini mjestu Bradina, promet se u vremenu od 22:00 do 06:00 sata odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

 

Zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice Donji Vakuf, promet je obustavljen na raskrižju M-5 i M-16 u Donjem Vakufu i preusmjeren na privremenu obilaznicu.

 

Zbog radova na vijaduktu Klopče na dionici A-1 Zenica sjever - Zenica jug, prometuje se pretjecajnim trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za promet.

 

Zbog radova na M-17 Buna - Počitelj (u mjestu Ševaš Njive) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

 

Zbog radova u tunelu Skela na dionici M-5 Jajce - Donji Vakuf, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom, dok se u vremenu od 22:00 sata do 06:00 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug firme Metaling).

 

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG) zabrana je prometa za teretna vozila, dok osobna vozila prometuju otežano.

 

Zbog aktiviranja klizišta na dionici M-20 Foča - Goražde (u mjestu Filipovići), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom.

 

Zbog radova na razminiranju terena, usporeno se prometuje na dionicama M-1.8 Srebrenik - Orašje (dionica Cerik - pijaca Arizona) i M-14.1 Brod - Odžak (na lokacijama Poloj i Liješće).

 

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-5 Ripač - Dubovsko, Donji Vakuf - Turbe (Komar),
- M-6 Grude - Ljubuški, Ljubuški - Vitina,
- M-14.2 Šamac - Orašje (Grebnice - Bazik),
- M-15 Livno - Šujica (Borova Glava),
- M-17 Konjic - Jablanica (tunel Crnaja), Tarčin - Konjic (Raštelica), Žepče - Zenica (Golubinja).

 

Zbog oštećenog mosta na dionici Rudo - GP Uvac, zabranjen je promet za teretna vozila maksimalnog osovinskog opterećenja preko 10 tona po osovini, dok je za ostala vozila brzina kretanja na mostu ograničena na 20 km/hPojačan je promet vozila na graničnim prijelazima Bijača, Zupci, Pavlovića Most, Šepak, Kostajnica (ulaz), Gradina, Gradiška, Brod (oba smjera).
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

 

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja, priopćeno je iz IC AMSBIH-a. 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO