Ubojica Make Radića na sudu: Ne razumijem optužnicu, sve se radi mimo zakona

Datum objave: 26.10.2021   Broj čitanja: 1140
Optuženik za ubojstvo Make Radića (61) Josip Cvitanović Cviki (47) danas je na nastavku glavnog pretresa na Županijskom sudu u Mostaru tražio ponovno čitanje optužnice jer ju ne razumije te naveo kako je sve rađeno protiv njega mimo zakona, kao i prikupljanje dokaza.
Ubojica Make Radića na sudu: Ne razumijem optužnicu, sve se radi mimo zakona


Sudsko vijeća u sastavu Marin Zadrić, predsjedavajući, Erna Filipović i Zoran Krtalić u suglasnosti s tužiteljem i odvjetnikom optuženika nisu ponovno čitali optužnicu jer ju je optuženi Cvitanović na prvom saslušanju razumio.

"Ja ne razumijem optužnicu, a i tu je rađeno sve protiv mene. I prikupljanje dokaza, sve je mimo zakona i na moju štetu. Ne mogu razumjeti optužnicu kad nije istinita, kako ću to razumjeti", odbijao je Josip Cvitanović.

Tužiteljstvo i obrana optuženog su ostali pri istome te nemaju što dodati niti oduzeti s optužnice.

Josip Cvitanović, poznatiji kao Cviki, na kraju nastavka glavnog pretresa, upozorio je Predsjedavajućeg Zadrića kako mu se "tovari" paralelno i suđenje za Liska park koje počinje 11.11. te da je nemoguće voditi oba spora istovremeno, prenosi Hercegovina.info.

Ponovno izvođenje dokaza zakazano je za sutra s početkom u 10 sati u prostorijama Županijskog suda.

Podsjetimo, Josip Cvitanović Cviki je optužen za ubojstvo Marka Make Radića iz 9. studenog prošle godine, kada je iz vatrenog oružja usmrtio Radića ispred njegove zgrade.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio