Dijeta nakon blagdana

Datum objave: 28.12.2019   Broj čitanja: 1067
Kilograme prikupljene tijekom blagdana možete lako izgubiti kratkotrajnom izmjenom prehrane.
Dijeta nakon blagdana

 

Blagdani su neizostavno povezani s prepunim stolovima i mnoštvom raznolikih obroka. No, kada oni prođu, počinjemo se brinuti kako je to sve što smo pojeli utjecalo na naš izgled. Dobra vijest je da dijeta nakon blagdana omogućuje jednostavan povratak na prijašnju kilažu, jer se kilogrami koji su tako brzo stečeni, podjednako brzo mogu i izgubiti.

 

Kroz samo tri dana u mogućnosti ste se riješiti kilograma koje ste prikupili tijekom blagdana. Pri tome uopće ne morate prakticirati neku tešku dijetu. Sve što treba je usredotočiti se na to da konzumirate što više voća, povrća i jogurta kroz ta tri dana.

 

Kako biste se povratili u uobičajeno stanje, uzimajte mnogo tekućine te izbjegavajte tešku, masnu, visokokaloričnu hranu.

 

Nakon što ste tako odmorili svoj želudac, uvedite u svoju prehranu više sirovog i kuhanog povrća. Limunov sok i maslinovo ulje odstranjuju toksine iz našega tijela, a grah je tu da potakne probavu.

 

Druga prikladna hrana za ovo razdoblje je: kefir, razni sokovi, povrtne juhe i čaj, piše Blidinje.net

 

Ukoliko tako budete prakticirali odgovarajuću prehranu u ovom razdoblju, osigurat ćete si gubitak težine nakon blagdana.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO