Zgodna Hercegovka rekla DA sudioniku showa 'Ljubav je na selu'

Datum objave: 19.03.2019   Broj čitanja: 4159
"Stalno su mi govorili da svugdje kasnim i da ću sigurno zakasniti na vlastito vjenčanje. Uvijek sam se smijala toj izjavi, a sad sam, eto, i to uspjela napraviti!".
Zgodna Hercegovka rekla DA sudioniku showa 'Ljubav je na selu'

 

Valentina Tijan, zgodna Hercegovka, bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu', tako je komentirala polusatno kašnjenje na vlastito vjenčanje, za  Vatroslava Tijana, kojeg je upoznala u showu, pišu 24sata.

 

" I da stvar bude još gora, onda je još naša kuma zaboravila osobnu iskaznicu zbog čega se morala vraćati u Ražanac, a za pola sata već je počinjalo neko drugo vjenčanje. Mislila sam da nećemo stići. Imali smo sreće da je matičarka bila razumna jer u protivnome, evo, još uvijek ne bismo bili u braku", otkrila je gospođa Tijan

 

Par koji je prije nepunih mjesec dana dobio kćer Viktoriju, izrekli su sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji u društvu kumova, u zadarskoj Kneževoj palači.

 

Podsjećamo,  Valentina  i Vatroslav upoznali su se u RTL-ovom showu 'Ljubav je na selu' .

 

Riječ je o paru koji je tijekom emitiranja showa na sebe navukao bijes dijela gledatelja, on zbog isticanja svojih apartmana i 'bogatstva', dok su natjecateljici koja je često naglašavala da je Hercegovka, hejteri predbacivali da je od samog Vatroslava, više zanimaju njegovi "apartmani i keš".

 

No, njihova veza, unatoč tome što su im mnogi predviđali prekid, ipak se održala, a od veljače ove godine žive zajedno.

 

Ako Gruđanin Dražen Božić Cvrca, iako je bio jedan od najzanimljivijih kandidata, nije imao sreće, Čitlučanka Valentina ju je imala. Sretno mladencima.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio