Nakon napada na televiziju motorkom Šešelj tvrdi: Vučić će biti ubijen!

Datum objave: 17.03.2019   Broj čitanja: 1359
Srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića napali su srbijanski ultradesničari. Iako smo mislili da se ne može biti veći desničar od Vučića, očito može.
Nakon napada na televiziju motorkom Šešelj tvrdi: Vučić će biti ubijen!

 

A ono što je najbolje da je Vučića koji je podrijetlom Bugojanac napao Đilas koji je podrijetlom iz Drvara, a sve to forsiraju Trifunovići koji su iz Mostara.

 

Danas je Vučić držao izvanrednu presicu, pa je poslije toga zaigrao šah, a prosvjednici su vani udarali policiju. Sinoć su pak preuzeli državnu televiziju, a dvojica prosvjednika koji se predstavljaju i kao nekakav fantomski pokret vitlali su pilom motorkom u zgradi državne televizije.

 

Da cirkus u Srbiji bude još veći pobrinuo se Vojislav Šešelj koji tvrdi da je u tijeku plan za ubojstvo Aleksandra Šešelja. S obzirom da Srbima nije strano ubiti svog lidera, informacije treba shvatiti ozbiljno.

 

Međutim, dok Beograd "gori", Vučić je više zabrinut za Kosovo te je poručio da ponovno ta "država" neće biti primljena u Interpol.

 

Zbog čega Srbi prosvjeduju? Možda zato što su nezadovoljni životom, možda zato što netko izvana kontrolira prosvjed, možda zato što su ultradesničari pomahnitali, možda zato što su ultradesničari pametni pa stvaraju revoluciju, možda zato što je netko nekom obećao da će ga dovesti na vlast ako padne Vučić... možda je svega tu pomalo. Hajde budi pametan...

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Grude18.03.2019 10:41 sati
    Zašto to prenosite na HRVATSKI portal... Koga briga za to
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO