FOTOGALERIJA VELIKOG DANA: Državni viceprvak najavio nove uspjehe

Datum objave: 09.03.2019   Broj čitanja: 2367
Grude danas slave viceprvaka države u kickboxingu u kategoriji full contact do 86 kilograma.
FOTOGALERIJA VELIKOG DANA: Državni viceprvak najavio nove uspjehe

 

Radi se o Tomislavu Tomi Milošu kojemu je ovo prvo službeno kicboxing natjecanje, a u Grude je odmah donio srebro.

 

Kao član kickboxing kluba Vitez Mile Bošnjak iz Posušja Miloš je imao tri borbe. Prva prepreka bio mu je borac iz kalesijskog kluba pa nakon što je njega pobijedio, na red je došao protivnik iz Gackog, te je i njega "grudska zvijer" porazila, a u finalu je bio sa Sarajlijom Sanjinom Halilhodžićem. I u tome meču Miloš je nakon dvije jake borbe davao sve od sebe, međutim iskusniji borac iz Sarajeva izdržao je do kraja, te je tijesno slavio na bodove. Međutim, Gruđanin i njegov tim mogu slaviti svjesni da su ostvarili nesvakidašnji uspjeh. Ući u finale i uzeti srebro na svom prvom službenom natjecanju mogu samo oni najbolji.

 

- Vjerujem da sam opravdao očekivanja - bile su prve Tomine riječi, konstatacija, a možda više upit ekipi portala Grude.com nakon velikog uspjeha, međutim za nas, ali i za ostatak Gruda dvojbi nema. Od Miloša smo očekivali da se pokaže u dobrom svjetlu, ali da će doći do finala u kojem će zamalo slaviti, to zaslužuje kapu do poda. - Osjećaj je nevjerojatan i nisam još ni svjestan uspjeha. Ovo mi je ipak bilo prvo natjecanje, a evo dogodilo se ovo - govori Miloš.

 

Što se tiče daljnjih planova Miloš nam je otkrio sljedeće. - Planirao sam napraviti kratku pauzu nakon ovog, ali stigao je poziv na natjecanje u Tešanj 23. ožujka. Moram razmisliti i moram se odmoriti malo i od ovog dana. Ako ne budem osjećao neke tegobe i ako budem dovoljno spreman ne isključujem da ću odmah krenuti u daljnje borbe i, nadam se, u nove pobjede - kazao je Miloš. S obzirom da nije bilo najave mečeva, mnogi Gruđani nisu znali za borbu tako da podrška s tribina nije bila pretjerano velika, ali bila je dovoljna. On se putem portala Grude.com zahvalio svim navijačima i svima koji su dio ovog njegovog uspjeha, u želji da će ih zajedno ostvariti još puno.

 

 Grude.com

 

 

Povezane vijesti: Kickboxing: TOMO MILOŠ U GRUDE DONOSI SREBRO

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio