FOTOGALERIJA HUMANITARNOG DANA: GRUDE I HERCEGOVINO HVALA VAM

Datum objave: 10.02.2019   Broj čitanja: 1887
Veliko srce Hercegovine pokazalo se još jednom na 1. Memorijalnom turniru u rukometu koji nosi naziv "Željko Mikulić i Zoran Tica", u sjećanje na dvojicu sportskih entuzijasta koji su prerano napustili svoje Grude i svoju Hercegovinu, a uvijek su vrijedno radili za dobrobit sporta u Grudama, kako za rukomet tako i za ostale sportove.
FOTOGALERIJA HUMANITARNOG DANA: GRUDE I HERCEGOVINO HVALA VAM

 

Na ovom turniru prikupljala su se sredstva za pomoć 17-godišnjoj Petri Tolić iz Gruda koja boluje od cerebralne paralize. Prikupljeno je ukupno 7.142,50 KM. Također, pomoć Petri se i dalje nastavlja i to putem uplata na njezin račun te pozivom na humanitarni broj telefona 092 890 877.

 

Što se tiče rukometnog natjecanja dominirale su, naravno, višestruke prvakinje Bosne i Hercegovine! Prvo je zagrebačka Trešnjevka slavila protiv HRK Katarine iz Mostara rezultatom 34:21, a Gruđanke su u čvrstoj utakmici protiv podgoričke Devetke slavile rezultatom 21:19. U utakmici za treće mjesto Katarina je pobijedila Devetku 29:22.

 

Zatim je uslijedilo odlično finale, a Gruđanke su za Željka i Zorana odigrale veličanstvenu utakmicu i pobijedile Trešnjevku rezultatom 24:20.

 

Najbolja vratarka turnira je Darjana Vukliš iz HŽRK Grude.

 

Najbolji strijelac je Ana Petrović iz HRK Katarina.

 

Najbolja igračica turnira je Nikolina Čutura iz HŽRK Grude.

 

Iz kluba, HŽRK Grude, koji su organizatori natjecanja i humanitarne akcije, zahvalili su se sucima današnjeg turnira, gospodi Žarku Hrstiću, Ivanu Šarcu i Anti Rašiću koji su se priključili akciji i odsudili turnir bez naknade.

 

Iz kluba su se zahvalili svima koji su pomogli humanitarnu akciju “Pomozimo Petri”, a u prvom redu Crvenom križu Grude.

 

- Posebna zahvala ide našim sportskim prijateljima iz klubova sudionika turnira iz Trešnjevke iz Zagreba, Devetke iz Podgorice i Katarine iz Mostara. Vidimo se dogodine na 2. memorijalnom rukometnom turniru - poručili su iz kluba.

 

Grude i Hercegovino, svim ljudima iz BiH i Hrvatske koji su pomagali, u ime Petrine obitelji, hvala vam!

 

Kliknite na link i pogledajte veliku fotogaleriju.

 

FOTOGALERIJA - MEMORIJALNI TURNIR ŽELJKO MIKULIĆ I ZORAN TICA, HUMANITARNA AKCIJA "POMOZIMO PETRI"

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • z.t.13.02.2019 12:23 sati
  Hvala Bogu i svima koji su pomogli Petri.
 • ero12.02.2019 14:13 sati
  Svaka čast za humanitarnu akciju samo ovaj klub je rupa bez dna. Forsiraju igračice sa stranke Gruđanki nema skoro nikako.
 • iko11.02.2019 12:46 sati
  Ako vam dolaze igračice iz Zagreba i šire regije, onda to dirigira satnicu utakmica.. Ako se bar 2 tjedna najavljuje po medijima i plakatima, onda smatram da se svak može organizirati. Po meni slab odaziv na sami događaj, malo ružna slika za gruđane, za razliku od prijašnjih sličnih događaja, opet puno je onih koji su kupili ulaznicu. Naj bitnija je svrha svega, pomoći sugrađanki. Lijepo.
 • Komentar11.02.2019 11:23 sati
  Svaka čast! Sve pohvale, a samo jedna primjedba na termin, ipak je nedjelja i vrijeme obiteljskog okupljanja. Dogodine ako je moguće da bude u popodnevnom terminu.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio