Stravična nesreća kod Ključa: Poginuli nogometaš i maloljetna suputnica

Datum objave: 08.02.2019   Broj čitanja: 1877
Od težine ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći na magistralnom putu Sanski Most - Ključ u blizini sela Krasulje, u Bihaću je preminula Emina Pehadžić (15) iz Sanskog Mosta.
Stravična nesreća kod Ključa: Poginuli nogometaš i maloljetna suputnica

 

Ranije je na mjestu nesreće poginuo Abdelrahman Sabri (21), nogometaš iz Egipta, u čijem je vozilu bila nesretna maloljetnica, a ozlijeđen je i 58-godišnji muškarac.

 

Do nesreće je došlo nakon što je Fiat Punto, u kojem su se nalazili mladić i maloljetnica, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju puta, prešao u suprotni smjer i izravno se sudario s drugim automobilom, koji mu je dolazio ususret.

 

Učenici i zaposlenici Osnovne škole “Peti oktobar” oprostili su se od nastradale djevojčice emotivnom porukom.

- Utihnula je dječija graja, zamijenile su je nezaustavljive suze i očajni jecaji. U srcima našim nemjerljiva je bol zbog izgubljenog mladog života, zbog prazne stolice koja će nas podsjećati na jednu tihu, lijepu djevojčicu, djevojčicu koja se mijenjala, a opet ostajala ista. Emina naša, živjet ćeš vječno u sjećanjima svojih drugova, svih učenika i zaposlenika škole – navodi se u poruci.

 

Sabri je bivši igrač Nogometnog kluba Ključ, odakle je podrijetlom njegova majka.

 

U Nogometnom klubu Podgrmeč iz Sanskog Mosta naveli su kako im se nastradali, koji je imao i bh. državljanstvo, javio sa željom da trenira i da su planirali provjeriti njegove nogometne kvalitete i eventualno ga uvrstiti u tim, prenosi Avaz.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO