Grude: Centar izvrsnosti ZHŽ-a bio bi od iznimne pomoći učenicima

Datum objave: 08.02.2019   Broj čitanja: 2944
Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Zapadnohercegovačke županije, na čelu s ministricom Ružicom Mikulić u Grudama je održalo sastanak s predstavnicima Odjela za obrazovanje Splitsko-dalmatinske županije.
Grude: Centar izvrsnosti ZHŽ-a bio bi od iznimne pomoći učenicima


Uz ministricu Mikulić i ljude iz njenog resora, kao domaćin, sastanku je nazočio grudski načelnik Ljubo Grizelj. Također, uz ministricu iz ZHŽ-a i Splitsko-dalmatinske županije, sastanku je nazočila i ravnateljica Zavoda za odgoj i obrazovanje, ravnatelj Ureda Vlade ZHŽ-a za europske integracije.

 


Tema sastanka je bila prezentacija Centra izvrsnosti i oblici suradnje za formiranje istih u ZHŽ-u. Prezentaciju o načinu formiranja i djelovanju Centra u Splitsko-dalmatinskoj županiji su održali pročelnik Tomislav Đonlić, zamjenik Ilija Krišto te voditelj Centra izvrsnosti Ivica Zelić.

 


Cilj osnivanja centra izvrsnosti je prepoznati i vrednovati darovite učenike, buduće istraživače i nositelje sveukupnog društvenog razvoja, te im omogućiti razvijanje njihove darovitosti u skladu s njihovim potrebama i sklonostima na najvišoj mogućoj razini.


Upravo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ZHŽ-a na čelu s ministricom Mikulić iniciralo ovaj sastanak, a cilj je da i darovita djeca dobiju priliku da dodatno razvijaju svoja znanja i vještine.

 

 

Nastavljaju se daljnje aktivnosti na uspješnoj realizaciji projekta.

 


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio