Sunce drago, oprosti nam...

Datum objave: 08.12.2018   Broj čitanja: 6099
Sinoć je u Bosni i Hercegovini, točnije, u Novom Travniku, alkoholizirani vozač naletio centrom grada i pregazio majku i četvero djece. Majka i jedno dijete su na licu mjesta mrtvi, dok se ostaloj djeci liječnici bore za život.
Sunce drago, oprosti nam...

 

Ovo je djevojčica (na slici) koja je izgubila život na licu mjesta. - Srce maleno i nedužno, stradala si, jer oni koji su ti trebali biti uzor u životu nisu radili svoj posao kako treba. Ubojica im je poznat od ranije. Dok takvi ubijaju tebe, tvoju majku, braću i sestre, oni nama ostalima pišu kazne za parkiranje - stoji u tekstu na portalu Centralna.ba

 

"Oprosti što odlaziš tako slatka, mlada i nedužna. Naša pravda će nas stići sutra. U nekom novom Novom Travniku, u nekoj novoj mladosti, u nekom novom razdoblju života kad budemo nasmijani i čekali nešto, svako od nas ponešto lijepo. Neko svoje vjenčanje, neko prvo dijete, neko rođendane i ostala veselja koja će mu biti prekinuta iznenada isto onako kako je prekinuto i tvoje. A jedan je razlog. Svima nam tako malo treba da budemo ljudi, a ne interesdžije koje nemaju hrabrosti da upere prst u one koji su život oduzeli tebi, a sutra će nekom od nas. I dalje haraju, gaze, ubijaju i uništavaju živote, obitelji, sve...", stoji u potresnom pismu.

 

Zbog kretena koji za svakoga od ubojica kažu kako su "od ranije poznati policiji". Oprosti nam i daj nam snage "odozgo" da budemo jači i nikad više ne dozvolimo da stradaju oni koji su samo htjeli da budu dobri i slušaju ritam života. Da u životu gledamo više na svakoga, da pazimo dobre ljude, da čuvamo nedužne, a onim krivima dajemo životne lekcije prije nego bude prekasno. I na kraju, osoba koja je počinila ovo sve zove se NERMIN RUSTEMPAŠIĆ i zaslužuje najgore. Bio je "pijan k'o letva", sjeo za volan i prekinuo život djevojčice sa slike, njene majke, dok se još troje dječice bori za svoj mladi život.

 

Grude.com/Centralna.ba

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jaa22.12.2018 10:07 sati
    Pokoj ti duši Anđele😓😓
  • Jadranka Veselinović09.12.2018 05:44 sati
    Duša mala,kako si lijepa.Anđele moj mili počivaj u miru,Šta reći a ne zaplakati,tužno da tužnije ne može biti. 😭😰😢
  • Cepo08.12.2018 17:16 sati
    Sto reci sto napisati ...samo da kazam sto ce reci jednog dana pred licem Bozijim sto su to ucinili zasto nisu provodili zakon vec ga prodaju za ljucke zivote za novce i materijalne vrjednosti ..to je nas sustav ..sunce malo Pokoj vjecni imalo☹☹☹
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO