FOTO: Grude blistaju u BOŽIĆNOM ugođaju, upaljena je prva adventska svijeća

Datum objave: 01.12.2018   Broj čitanja: 1610
Zvončići, zvončići zvone cijelu noć... krenulo je najljepše doba u godini. Hrvatske općine i gradovi u BiH oblače božićno i novogodišnje ruho.
FOTO: Grude blistaju u BOŽIĆNOM ugođaju, upaljena je prva adventska svijeća

 

Večeras je u Grudama upaljena prva adventska svijeća koja se nalazi u Parku hrvatskih velikana, ispred Spomenika braniteljima. Ona je simboličan uvod u prvu nedjelju došašća i priprave za Božić, blagdan rođenja našeg spasitelja Isusa Krista. Također, postavljen je improvizirani bor, a svijetleće kugle, zvončići i zvijezde također dočaravaju blagdanski duh.

 

Svim svojim posjetiteljima portal Grude.com želi mir, radost i blagoslov u narednom razdoblju.

 

Pogledajte fotografije ukrašenog središta Gruda.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • bbb01.12.2018 23:46 sati
  Ajmee lijeepooo
 • Klaus01.12.2018 18:48 sati
  Problem je kulture nije problem izgleda li nešto kao grad ili ne izgleda. Mladi ne čitaju knjige nažalost, većina. Lektire se ne čitaju. Sve je web. Ne možeš ih kritizirat. Čim izađu iz srednje reknu da će u Njemačku, pa im ćaće laju kako ništa ne valja, a odgajali su ih od danas do sutra. Nema stege kao što je bilo nekad prije. Ništa se bolje nije živjelo prije 50, 100 godina. Naprotiv, sve je bilo gore, puno gore, puno puta naš narod je gladan bio. Ali opet je izdržao. Danas smo iz naših hirova postali samo promatrači i sve nam ovdje kod nas ide na živce. Svi nam smetaju. Ne valja nam ovo, ono. Ne govorim ja o Grudama, govorim i o Širokom i o Mostaru i o Tomislavgradu. Moramo mijenjat mentalitet. A što se tiče Gruda i samog središta, riješit hotel, duhansku i staru policiju i Grude će bit jedini pravi grad. Možda nekima i smeta što će to tako biti pa koče taj put, ali neka. Uspjet ćemo mi. Sretni blagdani mojem narodu, manje zavisti i ljubomore, više rada za dobro svih nas. Ljubo, Dražene, sretno, i hvala Ćorluki i njegovim vrijednim radnicima. Svaka čast i ostalim gazdama, znam ja da Ćorluka radi za svoj kapital, ali što god on napravi ostaje Grudama. Kad njega ne bude za 50 godina neće se moć ona tvornica rasformirat. Ostaje tu. Grudama i Gruđanima. Samo treba pametno. Još jednom sve najbolje svima
 • Jack01.12.2018 17:55 sati
  Svaka cast za uređenje..jos kad bi samo kucica neka bila da se malo mjestani imaju di skupit malo da se druze,a ne samo sjedit po kaficima..
 • Ero01.12.2018 17:46 sati
  Štošta još treba napraviti ali Grude su za mnoge GRAD u pravom smislu riječi! čestitke
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO