Vozio iz Livna pa u Šibeniku ugledao migrante u svom kamionu

Datum objave: 30.11.2018   Broj čitanja: 794
Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene, priča vozač.
Vozio iz Livna pa u Šibeniku ugledao migrante u svom kamionu


Dvojicu muškaraca koji su u četvrtak oko 11:30 sati iskočili iz kamiona bosanskohercegovačkih registracija kod skladišta jednoga trgovačkog centra u Šibeniku policija je uhvatila u kvartu Meterize nešto poslije 13 sati, doznaje se u šibenskoj policiji, kojoj je prijavljeno da je riječ o migrantima.

 

Dvojicu muškaraca ispitat ćemo i utvrditi identitet te ostale okolnosti događaja i temeljem toga poduzet ćemo ostale mjere i radnje, rekla je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor za ŠibenikIN.

 

Dvojica muškarca iskočila su u četvrtak nešto prije podne iz teretnjaka s građevinskim materijalom BiH registracija na parkingu trgovačkog centra na izlazu iz Šibenika prema Vodicama i počela bježati prema brdu.

 

Vozač kamiona tvrtke Dumi Šped, koji se predstavio kao Šesto, ispričao je za portal ŠibenikIN kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom te da nije primijetio ništa neobično.

 

Krenuo sam iz Livna najnormalnije kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, ali ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu, vidio sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio van, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu, ispričao je vozač.

 

Dodao je kako mu je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodio, ali od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće, javlja Hina.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO