Bošnjaci se kaju: 'Sad imamo sve Hrvate protiv sebe i ludog Srbina'

Datum objave: 23.11.2018   Broj čitanja: 1623
Nakon što je Milorad Dodik napravio presedan i prvi put u povijesti uz zastavu BiH prilikom primanja akreditiranih pisama postavio i zastavu Republike Srpske Bošnjaci koji su glasovali za Željka Komšića sada se kaju.
Bošnjaci se kaju: 'Sad imamo sve Hrvate protiv sebe i ludog Srbina'

 

- Dosad smo bar imali Hrvate donekle na svojoj strani, sad nam ovaj luđak srpsku zastavu unosi u Predsjedništvo koje je bombardirano pod tom zastavom, a mi smo sami. Nemamo podršku Hrvata koju smo imali 91. kada je trebalo ustati protiv agresora i izjasniti se za BiH - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

Podsjetimo, Bošnjaške političke elite predvođene SDA-om su zbog mržnje prema Hrvatima u BiH i željom da ih potpuno politički razvlaste izabrale su Željka Komšića za drugog bošnjačkog člana Predsjedništva treći put u povijesti. Hrvati svog predstavnika nisu mogli izabrati, a Dragan Čović (155 tisuća) i Diana Zelenika (25 tisuća) unatoč najvećem broju glasova još od vremena Ante Jelavića nisu se mogli približiti nelegitimnom Hrvatu za kojeg je lobirala čak i Islamska zajednica.

 

S obzirom na sve što su činili Hrvatima od Daytona do danas jasno je da im oni neće dati podršku u borbi protiv Milorada Dodika koji je već ranije podržao Hrvate u borbi za jednakopravnost u BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero23.11.2018 18:34 sati
    Bravo Dodig,ti si jedan jedini,nedaj svoje,svaka ti cast
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO