Ćiro će zvati sve iz 1998.: Netko prodaje brončanu medalju!

Datum objave: 19.11.2018   Broj čitanja: 1316
Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević ostao je zatečen kad je doznao kako se jedna od brončanih medalja koje je hrvatska reprezentacija pod njegovom izborničkom palicom osvojila u Francuskoj '98 našla na aukciji. Tvrdi kako nije siguran gdje je njegova medalja s obzirom na to da mu je nedavno provaljeno u vikendicu, javlja RTL.
Ćiro će zvati sve iz 1998.: Netko prodaje brončanu medalju!

 

Tvrdi kako nije siguran gdje je njegova medalja s obzirom na to da mu je nedavno provaljeno u vikendicu, javlja RTL.

 

Autentičnost ponuđene medalje zagarantirana je od strane aukcijske kuće, a početna cijena koja se traži za medalju iznosi 7,5 tisuća eura.

 

"Stvarno sam zaintrigiran. Proučio sam popis svih koji su dobili medalju nakon što smo osvojili treće mjesto i zaista ne znam tko bi je mogao staviti na aukciju. Mislim da nitko nije u nekoj teškoj neimaštini", kazao je Ćiro.

 

Tvrdi kako nije siguran gdje je njegova medalja, ali kako je odmah nazvao sina da provjeri gdje se nalazi njegova medalja, s obzirom na to da mu je nedavno provaljeno u vikendicu. 

"Ako je baš moja medalja ukradena, želim onome tko ju prodaje da se usreći", kaže Ćiro. 

 

Bivši izbornik dodao je kako će azvati svoju generaciju kako bi provjerio pokušava li se netko od njih riješiti svoje medalje. 

 

"Sumnjam da bi je netko išao prodavati, naša je reprezentacija ove godine osvojila još vrijednije srebro. Sumnjam i da ju je netko mogao izgubiti", kaže Ćiro, koji smatra kako je vrijednost osvojene bronce u Francuskoj - neprocjenjiva. 

 

Ipak je dodao kako je dobra svota tih 7.500 eura, no smatra kako će na aukciji cijena narasti i na 100 tisuća eura.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO