Tin Jedvaj! MOSTARAC je zvijezda Hrvatske! Otac mu je prije odlaska iz Mostara prespavao na stadionu

Datum objave: 15.11.2018   Broj čitanja: 9615
Mnogi se pitaju tko je igrač koji je večeras s 2 pogotka ugasio 'Furiju' i odigrao fantastičnu utakmicu na lijevom beku i u napadu.
Tin Jedvaj! MOSTARAC je zvijezda Hrvatske! Otac mu je prije odlaska iz Mostara prespavao na stadionu

 

Korijeni Tina Jedvaja su, naravno, iz Hercegovine, iz grada Mostara.

 

Njegov otac Zdenko rođen je u gradu na Neretvi 1966. godine. Od 1986. do 1992. godine igrao je za Velež kojeg je napustio u jeku rata, kada je Velež prestajao biti nogometni, a postajao politički klub kojeg će kasnije za sitne interese i sakupljanje jeftinih poena iskorištavati i do propasti dovoditi velikobošnjačke političke elite.

 

Zdenko Jedvaj najljepše je godine provodio pod Bijelim Brijegom. - To je moj stadion, mjesto na kojemu sam doživio puno lijepih trenutaka. Kada je počeo rat, na njemu sam prespavao posljednju večer prije nego što sam otputovao iz Mostara. U Veležu sam počeo igrati nakon utakmice u kojoj je Velež pobijedio Hajduka, a Baka Slišković igrao je sjajno. Dopala mi se atmosfera, a odmah sam se idući dan prijavio u omladinsku školu Veleža. Igrao sam s nekim sjajnim igračima. Na početku s Dadom Matijevićem i Veselinom Đurasovićem. Dosta mi je pomogao Ivica Barbarić. Nisam ga vidio 20-ak godina, a i sada bih o njemu mogao reći samo sve najbolje - kazao je svojevremeno Jedvaj.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ž16.11.2018 18:53 sati
    Zdena legenda
  • Ero16.11.2018 18:53 sati
    A tko drugi
  • Ero16.11.2018 00:00 sati
    Erooo
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio