Mafija nudi 5.000 € za ubojstvo - psa

Datum objave: 30.10.2018   Broj čitanja: 1106
Talijanska mafija je naručila ubojstvo svojeg najljućeg neprijatelja - radnog psa izvježbanog za traženje droge koji ih je koštao milijune dolara.
Mafija nudi 5.000 € za ubojstvo - psa

Tijekom svoje karijere u policiji, devet godina star Jack Russell terijer Pocho pronašao je više od dvije tone ilegalnih supstanci. Camorra - jedna od najstarijih i najvećih kriminalnih organizacija u Italiji ponudila je pet tisuća eura nagrade za Pochovu glavu, piše Daily Mail, prenosi 24sata.hr.

 

Policijski pas Pocho ime je dobio po argentinskom nogometašu Ezequielu Lavezziju koji je godinama igrao za talijanski klub Napoli, a čiji je nadimak bio Pocho - u prijevodu Buco.

 

Njegov prvi vlasnik bio je liječnik koji je živio blizu nogometnog stadiona u gradu San Paolo. Kada je shvatio da je njegov sin alergičan na dlaku, poklonio je Pocha policiji.

 

U jednoj od posljednjih akcija, Pocho je tijekom policijske racije nanjušio tridesetak kilograma kokaina, a navodno je pronašao i kokain koji su kriminalci pokušavali prokrijumčariti kao mlijeko u prahu u bočici za bebe.

 

Camorra se već neko vrijeme na sve moguće načine pokušava riješiti Pochoa - pokušali su s postavljanjem otrova, a u skrivenim skladištima s drogom drže ženke pasa čiji je zadatak omesti Pocha u obavljanju policijskog posla.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio