Djevojka iz BiH ubijena u krvavom sukobu u Berlinu

Datum objave: 28.10.2018   Broj čitanja: 1691
Poslije poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i palicama.
Djevojka iz BiH ubijena u krvavom sukobu u Berlinu

Kada su počeli pucati iz vatrenog oružja, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula u Klinici Charite.

 


Jedan muškarac (39) teško je ozlijeđen i odvezen u bolnicu.

 

"Kafe 63" u Aleji Princen više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. Kako saznaje njemački Bild, a prenosi Blic.rs, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker.

 

Sinoć je izbila žestoka svađa između više pokeraša zbog izgubljenog uloga. Susjedi kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol palicama, a zatim su se čuli pucnjevi.

 

Kada je hitna pomoć stigla, oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine s teškim ozljedama kako leži ispred kafića.

 

"Slučajno su je pogodili", kazao je očevidac.

 

Teško povrijeđena žena reanimirana je na mjestu pucnjave, ali je podlegla ozljedama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim ozljedama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO