Božo Petrov: Hrvati u BiH niste sami! Komšić ne smije biti primljen u Zagrebu

Datum objave: 08.10.2018   Broj čitanja: 1309
Bivši predsjednik Hrvatskog sabora i aktualni čelnik Mosta nezavnih lista Božo Petrov poslao je Hrvatima u BiH poruku nakon kriminalnih radnjih bošnjačkih političkih elita koje su ponovno nametnule Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH.
Božo Petrov: Hrvati u BiH niste sami! Komšić ne smije biti primljen u Zagrebu

 

Poruku Bože Petrova prenosimo u cijelosti:

 

Dragi Hrvati u BiH, niste sami! Nametanje Komšića voljom bošnjačkih birača već treći put pokazuje nam bolnu činjenicu kako se ovakav izborni zakon zloupotrebljava kako bi se dokidala prava hrvatskome narodu. Željko Komšić, za razliku od sramotne suradnje koju je u prošlosti imao s određenim hrvatskim političarima, ne smije biti primljen u Zagrebu kao predstavnik Hrvata jer on to nije!

 

Vrijeme je da se Republika Hrvatska krene ponašati suvereno i ispunjavati svoju ustavnu dužnost o zaštiti Hrvata u BiH. Hrvatska je članica EU više od 5, a NATO-a više od 9 godina. Takva vanjskopolitička pozicija mora biti iskorištena kako bi se ovoga puta svijetu pokazalo što Hrvati u BiH prolaze, s ciljem pronalaska rješenja i prestanka kolektivne i sustavne, višedesetljetne majorizacije Hrvata u BiH.

 

Pozivam sve kolegice i kolege koje se bave politikom da, bez obzira na političke preferencije, ideološka stajališta i različitosti među nama, svi zajedno strateški i konkretno stanemo u zaštitu Hrvata u BiH. Očekujem i da hitno na tematskoj saborskoj sjednici usuglasimo početne korake međustranačkog djelovanja i komuniciranja ovog problema, jer tako se očito u Europi u 21. stoljeću treba štititi demokracija, pravo glasa i dostojanstvo jednog europskog naroda. #NisteSami

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ribar08.10.2018 13:14 sati
    To Božo
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio