Buduća mlada: Svekrva će odjenuti ovu haljinu na naše vjenčanje, pretjerujem li?

Datum objave: 25.09.2018   Broj čitanja: 2801
Rijetko koja snaha i svekrva imaju dobar odnos, a djevojka iz ove priče zasigurno neće na dobrim temeljima graditi odnos s majkom svoga budućega muža.
Buduća mlada: Svekrva će odjenuti ovu haljinu na naše vjenčanje, pretjerujem li?

Ona je na Redditu potražila savjet što da učini nakon što joj je svekrva pokazala kakvu će haljinu odjenuti na njezinu vjenčanju.

 

Naime, svim ženama je poznato kako za vjenčanje trebaju izbjegavati haljine koje nalikuju na vjenčanice, no svekrva ove buduće mladenke to je očito ignorirala ili je čak namjerno izabrala haljinu koja je čak i raskošnija od vjenčanice svoje buduće snahe, prenosi vecernji.hr.

 

– Rekla sam joj da pronađe nešto mornarskoplavo, tamnozeleno ili sivo te nešto konzervativno – napisala je buduća mladenka. No, njezina svekrva odabrala je ovu haljinu:

 

 

Cijela haljina je svjetlucava. Kada mi ju je pokazala, bila sam potpuno šokirana i nisam bila sretna njezinim izborom haljine. Moja je haljina vrlo jednostavna s malo čipke i satena. S obzirom na to da je puno potrošila na haljinu, ne želim stvarati nepotrebnu dramu. Pretjerujem li? Što vi mislite? – upitala je ova mladenka.

 

– Da, ovo je vjenčanica! – samo je jedan od brojnih komentara s kojim su se mnogi složili. 

Nakon reakcija koje je dobila, djevojka je odlučila reći majci svoga zaručnika što je muči, no to nije baš najbolje prošlo.

 

– Na najdiplomatskiji način sam joj rekla da haljina nije prikladna za njezinu funkciju. Otrgnula ju je iz mojih ruku i spremila je u ormar te zašutjela. Ne želim biti zlobna jer možda prolazi kroz krizu srednjih godina i ima visoki krvni tlak. Nisam sigurna što učiniti u ovom trenutku.

 

Razgovarala sam o tome sa zaručnikom, no on je samo rekao kako su njemu sve haljine iste – dodala je mladenka.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio