Legendarni GRUĐANIN zaplakao! LUKA MODRIĆ je na VRHU SVIJETA

Datum objave: 24.09.2018   Broj čitanja: 3644
Hrvatski kapetan Luka Modrić osvojio je nagradu za najboljeg igrača svijeta te tako prekinuo najveću dominaciju svih vremena, velikih Messija i Ronalda koja je trajala nevjerojatnih 10 godina!
Legendarni GRUĐANIN zaplakao! LUKA MODRIĆ je na VRHU SVIJETA

 

A ono najbolje je da se početkom godine govorilo o nekim mlađima koji će zamijeniti velikane, a onda je došao stariji od obojice i pokazao tko je OTAC NOGOMETA!

 

"Velika je čast i privilegija dobiti ovakvu nagradu. Čestitao bih Salahu i Cristianu na sjajnoj sezoni i siguran sam da će u budućnosti imati priliku opet se boriti za ovu nagradu. Ovo je također nagrada koju dugujem svojim suigračima u reprezentaciji i Real Madridu te izborniku Daliću i trenerima u Realu. Zahvaljujem svojoj obitelji zbog koje sam nogometaš i osoba kakva jesam", izjavio je emotivni Luka pa otkrio inspiraciju za povijesni uspjeh na Svjetskom prvenstvu:

 

"U ovom trenutku želio bih zahvaliti mom idolu Zvoni Bobanu i generaciji hrvatskih nogometaša koji su 1998. osvojili svjetsku broncu. Bili su mi velika inspiracija i kao momčad uvjerili su nas da i mi povjerujemo kako možemo napraviti nešto veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi", rekao je Luka.

 

 

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • zdenko t.26.09.2018 14:27 sati
    Suze Zvone Bobana su dodanta vrijednost Lukine nagrade. Ako postoji čista hrvatska suza onda je to TO! Svaka čast dvojici hrvatskih kapetana, dvijema desetkama koji su pokazali cijelom svijetu, pa čak i nekima koji žive u Hrvatskoj i jedu hrvarski kruh a Hrvatsku mrze iz dna duše, tko smo; što smo i gdje pripadamo. Hvala Luka, hvala Zvone; iznad svih Hrvatska!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO