Je li kod Bošnjaka sve jasno? Obitelj Reisa Kavazovića stala uz Fahrudina Radončića

Datum objave: 23.09.2018   Broj čitanja: 2181
Koga podrži Islamska zajednica taj je pobjednik izbora, nepisano je pravilo kod Bošnjaka koje je uglavnom bilo točno.
Je li kod Bošnjaka sve jasno? Obitelj Reisa Kavazovića stala uz Fahrudina Radončića

 

Bh. mediji sinoć su prenijeli priopćenje Saveza za bolju budućnost BiH o tri velika predizborna skupa održana u tri općine Tuzlanske županije, Doboj-Istoku, Gračanici i Lukavcu.

 

Tako je objavljeno i da je u Gračanici hadžija Šemsudin Kavazović, nositelj liste SBB-a za Parlament FBiH, izjavio:

 

- Zelena buržoazija laže da smo mi tobože loši muslimani i Bošnjaci i da je takav i naš predsjednik. A ja, s godinama i iskustvom koje imam, potpuno odgovorno kažem da je Fahrudin Radončić najbolji Bošnjak kojeg sam upoznao. U to sam se uvjerio i u ove četiri godine kao aktualni federalni zastupnik SBB-a i netko tko barem jednom tjedno popije kavu s Radončićem.

 

Međutim, malo je poznato da je hadžija Šemsudin Kavazović rođeni brat reisu-l-uleme Huseina ef. Kavazovića, a što je za portal Vijesti.ba potvrđeno iz više izvora.

 

- To je odgovoran čovjek kojem je samo na umu kako pomoći narodu, kako iskorijeniti siromaštvo i zaustaviti odlazak naših mladih. Bakir Izetbegović nije znao otići dalje od Ankare. Molim vas da podržite našeg predsjednika Radončića, jer je to čovjek koji ima viziju i sposobnost da ovo, govorim figurativno, sve preokrene, da pobijedimo ovu zelenu buržoaziju i da zemlju povede naprijed - rekao je Kavazović, praćen burnim aplauzima i skandiranjem.

 

Kako stvari stoje SDA će morati i rukama i nogama povući kako bi njihov Šefik Džaferović postao član Predsjedništva BiH, a što će bez pomoći Islamske zajednice biti puno teže.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO