ŠOK: Misteriozna žena s bebom krivac je za poraze Novaka Đokovića!

Datum objave: 17.09.2018   Broj čitanja: 1397
Jeste li ikad vidjeli Novaka Đokovića kako dok traje meč smiruje nekoga iza svojih leđa? Nismo ni mi, a vjerojatno ni Đoković tome nije pridavao preveliku pozornost dok se ovih dana nije javio bivši srbijanski izbornik Bogdan Obradović.
ŠOK: Misteriozna žena s bebom krivac je za poraze Novaka Đokovića!

 

On je rekao da je misteriozna žena s bebom 2012. skoro uništila tenisača hrvatskih korijena. - Novak igra meč za finale s Andy Murryijem i na tribinu sjeda žena, točno iza Novaka, u četvrtom redu. Ušla je s bebom, a beba je počela tako jako plakati da je Đoković počeo gestikulirati nesvjestan što se događa. Murray je, barem po njegovoj reakciji sudeći, bio spreman na to. Kao da je sve unaprijed bilo isplanirano - uvjeren je bivši izbornik. U tom meču Srbija je izgubila. - A onda Novak igra za treće mjesto i na početku ulazi ista žena s bebom. Ljudi, ja sjedim, gledam i ne mogu vjerovati - govori Obradović, a Novak je oba meča izgubio.

 

Đokovićev tim će sada istražiti je li se još takvih stvari događalo i je li možda ovo bio način da se jednog od najboljih tenisača svijeta ovako oslabi. Ako i je originalan je i iznimno čudan.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio