Andrea Soldo, HŽRK GRUDE: Do kraja zajedno za novu titulu prvaka

Datum objave: 16.08.2018   Broj čitanja: 3728
Lijepo je bilo prošle godine u nekoliko navrata čitati da je Andrea Soldo zabila 5, 6 ili 7 golova na utakmici za Katarinu, a navijači HŽRK Grude s još će većim žarom takve stvari čitati ako u istom ritmu Andrea nastavi igrati i u dvorani Bili Brig.
Andrea Soldo, HŽRK GRUDE: Do kraja zajedno za novu titulu prvaka

 

Andrea je novo pojačanje HŽRK Grude. U razgovoru za portal Grude.com osvrnula se na razdoblje u Katarini i na novu misiju u Grudama. - Otišla sam iz kluba u kojem sam započela svoje prve rukometne korake. To je bilo prelijepo razdoblje moga života, ali želim vidjeti novu sportsku sredinu i okušati se u novim izazovima, a mislim da to mogu u najboljem klubu u BiH koji reda titule jednu za drugom. Nadam se da će se to nastaviti, borit ćemo se do kraja zajedno - govori nam Andrea koja je rukomet počela trenirati s 9 godina.

 

 

Upoznala je i ekipu HŽRK Grude. - Stanje u Grudama je odlično, djevojke i uprava su me super primile - govori Andrea.

 

Osim sporta, Andreu čekaju i obveze na fakultetu. - Upisala sam fakultet građevine pa ćemo vidjeti što budućnost nosi. Ali, kad nešto voliš nije teško sve uskladiti, i učenje i rukomet i putovanja i prijatelje - kaže Andrea.

 

 

Za kraj mladima poručuje što je najvažnije za uspjeh. - Samo volja i upornost. Također više sam za djela, ne riječi. Acta, non verba - zaključuje nova igračica Gruda.

 

Ž.A./Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio