Diana Pelivan novo pojačanje! ''Grude su pravi rukometni grad i svidjele su mi se''

Datum objave: 14.08.2018   Broj čitanja: 6087
Ekipa HŽRK Grude kreće u misiju osvajanja petog naslova prvaka države, a cilj je vratiti i Kup BiH u ovo rukometno središte, stoga potrebna su i pojačanja, osobito nakon odlazaka Andree Prusine i Ane Vrančić koje su bile standardne u ekipi.
Diana Pelivan novo pojačanje! ''Grude su pravi rukometni grad i svidjele su mi se''

 

Uz to što je nekoliko igračica pridruženo iz mlađeg pogona HŽRK Grude, stiglo je i nekoliko pojačanja iz drugih ekipa.

 

Grude su u sezoni 2016./2017. imale Gabrielu Gudelj iz Splita, a u sezoni 2018./2019. imati će još jednu perspektivnu Dalmatinku. Radi se o 20-godišnjoj Diani Pelivan.

 

Rukometni svijet Hrvatske upoznao ju je još 2015. kada je dobila priznanje grada Kaštela za perspektivnu sportašicu, a iza sebe ima i niz drugih priznanja s istoimenim klubom. Trenirala je i u mostarskoj Katarini, gdje je njezin rukometni talent i znanje upoznala i trenerica Kornelija Rajković Leko.

 

Ekipa portala Grude.com ovih dana razgovarala je s novom Gruđankom koja će zasigurno unijeti dalmatinski štih u svlačionicu prvakinja i dati sve od sebe da novi naslov dođe u rukometni grad.

 

Grude.com: Diana Pelivan je 2015. dobila priznanje za perspektivnu sportašicu grada Kaštela. Hoće li za perspektiva biti dovoljna za uspješne igre u HŽRK Grude?
Za početak hvala na zanimanju i prilici za intervju. Kroz karijeru sam dobila mnogo rukometnih priznanja, ali svakako da mi je jedno od najvažnijih upravo to priznanje. Nadam se da će me ta perspektiva pratiti i u uspješnom klubu kao što su HŽRK Grude.

 

Grude.com: Stiže li nam temperamentna Dalmatinka od koje možemo očekivati da ostavi srce na terenu ili neka drukčija verzija igračice?
Mi iz Splita smo inače svi temperamentni i puni tog igračkog, pozitivnog inata, pa tako i ja sama. Svaku utakmicu igram da ostavim srce na terenu i dam sve od sebe. Drugačiji način igre i ne poznajem. Naravno uvijek postoje bolji i lošiji dani, ali u svaku utakmicu ulažem 100 posto sebe.

 

 

Grude.com: Kakva su očekivanja od nove sredine?
Ovo je neka potpuno nova sredina za mene. Još se uklapam i prilagođavam ali volim upoznavati nove ljude, družiti se i komunicirati s ljudima, pa su mi ista očekivanja i od ove sredine.

 

Grude.com: HŽRK Grude su višestruke prvakinje godinama, jesi se upoznala već s trenericom i igračicama?
Jesam, odradile smo već tjedan dana treninga ubrzo krećemo na visinske pripreme na Kupres i tu nas čeka jači i brži tempo.
Prije svega osjećam se dobrodošlo, igračice su me dobro prihvatile, neke sam upoznala i ranije. Trenericu Korneliju poznajem već od prije dok sam trenirala u HRK Katarini, a igrala za svoje Kaštele.

 

Grude.com: Grude i Kaštela. Koje su sličnosti, a u čemu prednost daješ jednom odnosno drugom gradu?
Grude još nisam skroz upoznala, pa ne mogu puno reći. Sa sigurnošću tvrdim da je lijep i pravi rukometni grad. Ljudi su jako pristupačni i uljudni. Na prvi pogled mi se svidjelo ovdje. A Kaštela, a ona je moja, prvo emotivna povezanost, tu sam izgradila cijeli život, završila srednju školu, stekla prijatelje i počela svoje prve rukometne korake koji će uvijek ostati u najljepšim sjećanjima

 

Grude.com: Na fakultetu si zdravstvenih studija u Mostaru, kako taj segment funkcionira?
Fakultet ide odlično, ovu godinu sam završila u 7. mjesecu. Imamo mnogo predmeta, ali uz dobru organizaciju sve se stigne. Kasnije, kad se završi rukometna karijera vidim se opet kao dio rukometnog tima, nadam se kao uspješni fizioterapeut.

 

 

Grude.com: Za kraj, koja je tvoja poruka navijačima i ljubiteljima rukometa vezano za novi klub u kojeg dolaziš?
Pozdravljam sve navijače i ljubitelje rukometa te Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Grude. Pratite nas i podržavajte, jer i vi ste dio ekipe, a mi vam možemo obećati da ćemo dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu te donijeti titulu prvaka.

 

Ž.A./Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Tihomir15.08.2018 20:58 sati
  žalosno je što nasdavo za curu i za uncute samo nek se vrate i da po Bravu za curu a i za uncute što se vraćaju žalo sno je što nas je ovako malo a one igraju odlično sramota
 • Grude14.08.2018 22:43 sati
  Prelijepa. Sretno curo :)
 • ?14.08.2018 21:53 sati
  Vozari li ili stanuje?
 • bbb14.08.2018 21:45 sati
  oprostio bi joj ako i za hajduk navija
 • Toja14.08.2018 21:42 sati
  Vidim potencijal i onaj dalmatinski dišpet. Bravo mala samo jako!!!! Imas našu potporu.
 • !!!14.08.2018 21:27 sati
  haloo grude.com je li bio problem upitat je li udana, zarucena aaaaa
 • centar14.08.2018 21:09 sati
  bravo za upravu!!bravo i kapa do poda!!prekrasna je i ako su njeni odgovori i pametna je i znat će igrat!! ajmooooo
 • Uncuti14.08.2018 20:54 sati
  Službeno priopćenje: Vraćamo se na tribine ^^
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio