Dragićina osvojila natjecanje u Čitluku!

Datum objave: 13.08.2018   Broj čitanja: 2065
Ekipa MZ Dragićina osvojila je 16. izdanje Lige mjesnih zajednica općine Čitluk. Dragićina je nakon boljeg izvođenja penala, budući da je četrdeset minuta igre završilo bez pogodaka, svladala Donje Hamziće 9:8.
Dragićina osvojila natjecanje u Čitluku!

 

Finalna utakmica bila je izuzetno uzbudljiva i atraktivna, ali tijekom cijele utakmice mreže su mirovale pa je pitanje pobjednika riješeno s bijele točke. Rezultat je ostao izjednačen nakon što je po pet izvođača iz obje ekipe izvelo penale pa je u konačnici o prvaku odlučivalo „raspucavanje“ u kojem je Karlo Stojić svojoj ekipi donio naslov prvaka.

 

Prije finalne utakmice na SC Jakerovac odigrana je utakmica za treće mjesto u kojoj su Gornji Ograđenici pobijedili Dobro Selo 2:1.

 

Svojim nastupom finalnu večer uveličale su Mažoretkinje općine Čitluk, koje su sudjelovale i u svečanoj ceremoniji dodjele pehara i medalja.

 

Uz pehare i medalje za četiri prvoplasirane ekipe, na svečanoj ceremoniji proglašeni su i najbolji pojedinci, a za 16. MNL MZ općine Čitluk to su: Josip Ivanković (Donji Hamzići) – najbolji vratar, Antonio Milićević (Gornji Ograđenici) – najbolji strijelac i Vinko Prusina (Dragićina) – najbolji igrač.

 

Pehare i medalja dobitnicima uručili su: Damir Jerkić, član Povjerenstva za natjecanje, Milorad Prusina, tajnik Športskog saveza Brotnja, Mario Čilić,član Povjerenstva za natjecanje, Dragan Prusina, predsjednik Športskog saveza Brotnja, Josip Grbavac, predsjednik Upravnog odbora Športskog saveza Brotnja,te predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i načelnik općine Čitluk Marin Radišić.

 

Zanimljivo, ekipe Dragićine i Donjih Hamzića te njihovi navijači prije finalne utakmice posjetili su posljednje počivalište Ivana Stojića te su se u Stojića groblju pomolili i zapalili svijeće. Nakon odavanja počasti pokojnom igraču Dragićine svi zajedno su se uputili u Krehin Gradac na finalnu utakmicu.

 

Brotnjo.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO