Sretnik iz Novog Travnika osvojio milijune na Eurojackpotu

Datum objave: 11.08.2018   Broj čitanja: 1821
Eurojackpot nije pogođen ni ovoga petka, ali među trojicom dobitnika koji su pogodili 5 + 1 brojeva je i jedan Hrvat, točnije Vodičanin. Osvojio je oko 4 milijuna kuna
Sretnik iz Novog Travnika osvojio milijune na Eurojackpotu

Listić vrijedan 4.295.479,70 kuna uplaćen je u kiosku Tiska u Hipermarketu Tommy u vodiškoj Ulici braće Ćirila i Metoda.

 

- Ne, nije kod mene uplatio, ali kod mene je došao provjeriti je li listić dobitni - rekla je prodavačica iz sretnog vodičkog kioska.

 

- Brojeve koji su izvučeni nije ni pogledao. Došao je s listićem da ga provjeri. Na ekranu je pisalo da je listić dobitni, ali da se dobitak ne može isplatiti. Stali smo i čudili se. Pet puta smo provjerili, broj po broj, sve dok konačno nismo bili sigurni da je to to - kaže prodavačica, prenose 24sata.hr.

 

U Vodicama se odmah pročulo da se radi o njihovu sugrađaninu koji je 1992. godine doselio iz Novog Travnika i bavi se građevinom.

 

Prema riječima prodavačice, radi se o redovitom igraču Eurojackpota koji, međutim, nije baš pretjerano bio zagrijan za igru, što se da zaključiti i po tome što nije pratio izvlačenje.

 

- Nije odmah shvatio o čemu se radi, ali sjest će mu već ta vijest - kaže prodavačica.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO