Karla majicom oduševila svog slavnog prezimenjaka Vedrana Ćorluku, slijede nove kreacije

Datum objave: 21.07.2018   Broj čitanja: 4122
Koncept Karla je nastao jako davno u mojoj glavi. Još kao djevojčica sanjala sam o stvaranju vlastitih kreacija..
Karla majicom oduševila svog slavnog prezimenjaka Vedrana Ćorluku, slijede nove kreacije

 

''Daš mi majicu za dres?'' Tim se riječima, sa svog službenog Instagram profila Vedran Ćorluka obratio Karli Ćorluki, svojoj prezimenjakinji koja stoji iza kreacija koje nose potpis Koncept Karla.

 

Karla je, naravno, bila oduševljena, te je svom prezimenjaku, srebrnom hrvatskom vatrenom, poslala majicu.

 

Ovih dana ekipa Večernjeg lista razgovarala je s Karlom, 20-godišnjakinjom iz Gruda, inače studenticom veterine u Sarajevu.

 

Veterinarstvo će jednom možda biti Karlin posao, ali od svoje velike modne ljubavi sigurno neće odustati.
- Koncept Karla je nastao jako davno u mojoj glavi. Još kao djevojčica sanjala sam o stvaranju vlastitih kreacija, a upravo sam kroz to i razvijala svoje kreatorske sposobnosti. Jednu od ideja pretočila sam u djelo, na svoju majicu, a uskoro su i drugi ljudi počeli iskazivati interes za majicama traživši da njima napravim slične - govori nam u uvodu Karla.

 

Majice su u pravom smislu riječi umjetnost jer djela na majicama Karla crta bojama za tekstil.
- Mislim da je vrijedno spomenuti da je svaka majica jedinstvena na svoj način i bez obzira što netko izrazi svoju želju, na svaku majicu stavim neki svoj pečat - kaže nam Karla.

 

Priča i kako je nastala ona s Čarlijem.
- Na dan jedne od utakmica Svjetskog prvenstva spontano sam izradila majicu s karikaturom Vedrana Ćorluke, zbog poveznice s prezimenom, te je postavila na Instagram i označila službeni profil Vedrana Ćorluke.

Idućeg dana Vedran je označio da mu se fotografija sviđa i ostavio komentar “Daš mi majicu za dres?”, što sam ja, naravno, prihvatila te smo u privatnim porukama dogovorili razmjenu - priča nam Karla i ističe da su majice uspješno isporučene Vedranu.

 

Roditelji slavnog vatrenog su iz Dervente, a njegova baka, očeva majka, svojedobno je ispričala kako su Ćorlukini preci s područja Gruda.
- Vedran zna moje prezime i zna da su njegovi preci iz Gruda - kaže nam Karla. Ističe da se nakon Vedranova javljanja mnogi zanimaju za majice.

 

- Nakon velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije nogometaši su opet u središtu zbivanja, svi ih prate, tako da su mnogi zamijetili i Vedranovo zanimanje za majicu, tako da je se i potražnja povećala - kaže Karla.

 

Za budućnost ima puno ideja u glavi.
- Nadam se kako ću te ideje uspješno ostvariti i da će one biti povod nekog od budućih razgovora - kaže nam Karla Ćorluka, studentica veterine, kreatorica, djevojka koja voli sve što vole mladi. Slobodnog vremena ovog ljeta, s obzirom na težinu studija, ali i puno više posla s Konceptom Karla, neće imati puno, ali će ga provesti u Grudama, gdje su njezina obitelji i prijatelji te Čarlijevi korijeni.

 

Grude.com/VL

 

Karla majicom oduševila svog slavnog prezimenjaka Vedrana Ćorluku, slijede nove kreacije
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Marina Pejić21.07.2018 15:32 sati
    Bravo Karla! Slijedi svoje snove!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO