Blanka Vlašić: Nakon utakmice izmolili smo deseticu krunice zahvale Gospi

Datum objave: 12.07.2018   Broj čitanja: 1747
Nakon pobjede naših reprezentativaca u Rusiji i ulaska u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva, naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić istaknula je u emisiji Hrvatskoga katoličkog radija da ove dane doživljava posebno emotivno.
Blanka Vlašić: Nakon utakmice izmolili smo deseticu krunice zahvale Gospi

 

„Baš kao da sam s njima. Bio je gotovo isti osjećaj kao da sam ja skakala. Ne može se opisati osjećaj kad braniš boje svoje zemlje. Jako je teško to izreći. Ovo zajedništvo koje se osjeća bilo je definitivno 12-ti igrač na terenu. Jedno srce koje kuca za pobjedu. Igrači to osjećaju. Mi osjećamo tu želju navijača da budemo dobri i to nas nosi", rekla je Vlašić.

 


Komentirala je i izbornika Zlatka Dalića, koji u svakoj izjavi zahvaljuje Bogu i oslanja se na njegovu pomoć.

 

„Provodi se jedna evangelizacija, koja je jako moćna u ovom trenutku za cijelu Hrvatsku. Meni je drago svaki put kada neki sportaš, neka javna osoba u trenutku najvećeg uspjeha kaže zapravo tko je zaslužan. Zapravo se sam Gospodin proslavlja kroz njih, i to mi uvijek razgali srce. Jer, Gospodin voli ponizna srca. Nama sportašima inače je ego veliki problem. Mi smo navikli da nas dižu na pijedestale i da nam se klanjaju, a to je zapravo nešto što vodi u propast. I onda kad vidim tako nešto, kad vidim da igrači i izbornik zahvaljuju Bogu onda mi stvarno srce bude veće... Mi smo sinoć cijela ekipa, nakon što smo pobijedili, izmolili deseticu krunice zahvale Gospi. U tim trenucima euforije, kad se sjetiš zbog koga i zašto... i ponizno zahvališ... To su stvarno posebni trenuci. Ja sam sretna što naše igrače i izbornika nije strah svjedočiti javno", prenosi IKA

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO