Marko Čolak opjevao Mamića: 'U Osijeku sudište otvara, ova bagra jugokomunjara'

Datum objave: 10.06.2018   Broj čitanja: 3349
"Mogao sam prodati krepanu mačku pod janjetinu", izjava je koja je promakla mnogima, ali Zdravko Mamić ju je izrekao ovih dana u Međugorju.
Marko Čolak opjevao Mamića: 'U Osijeku sudište otvara, ova bagra jugokomunjara'

 

Prema Zdravku ne možete biti ravnodušni, ili ga volite ili mrzite, ali i oni koji ga mrze priznaju mu da ima smisla za biznis i da je iz Hrvatske uistinu svašta izišlo u ovih pola milijarde eura transfera koje je Dinamo ostvario u vremenu Zdravka Mamića.

 

A predaje kažu da u legendu ulaze samo oni koje guslari opjevaju, bilo da se radi o pozitivcima ili negativcima.

 

Frano Mikulić Jukić i Marko Čolak ponovno su ujedinili snage i ovog puta opjevali Zdravka Mamića, javlja portal Grude.com. Tako je nakon što je opjevan u numeri DJ Krmka, Mamić opjevan i u guslama.

 

Sve počinje s dolaskom "Kukuriku koalicije" kada ministar Željko Jovanović najavljuje da će isušiti močvaru, a iza njegovih riječi staje i bivši predsjednik Ivo Josipović. Odjednom se ukazuje svastika na Poljudu, pa Čolak pjeva: Lažu, blate, svastike crtaju, da Hrvatskoj ugled okaljaju... Zatim se dolazi i do Zdravka Mamića, po mnogima, najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa, a u stihu se aludira i na bivšeg državnog odvjetnika Dinka Cvitana: Krajnji cilj je Zdravko Mamić bio, na njega se sustav okomio... Na zadnje se noge uspinjala, cijela vojska bivših komunjara... KOS-ovaca i Orjunaša i njihovih plaćenih pajdaša, pokrenula ova vražja klika, od državnog glavnog odvjetnika... A posebno na Zdravka Mamića nagrnula hrpa nitkovića, koja hoće da mu se osveti jer mu uspjeh ne mogu podnijeti...

 

Došlo se i do Dinama, kao i do nogometaša za koje Hrvati vjeruju da će na Svjetskom prvenstvu biti nositelji igre Hrvatske: Pa za sitniš ove sitne duše, na Dinamo, svetinju nam ruše... U Osijeku sudište otvara, ova bagra jugokomunjara... Popljuvaše Zdravka i Zorana, te Lovrena, Luku kapetana, ta sramota nigdje neviđena, na ovom je sudu provođena...

 

Marko Čolak je za Grude.com prokomentirao kako je došlo do nove pjesme: - Frano Mikulić Jukić i ja sjeli smo na piće i ja ga pitam što misli o tome, kad smo skoro sve aktualne događaje i aktualne osobe u datom trenutku opjevali, je li vrijeme za Mamića, da ga obranimo u pjesmi? Frano je na to odgovorio: - Za dan, dva ti napišem pjesmu. Tako je i bilo, a sve ostalo je povijest. Uživajte u slušanju - kazao nam je Čolak.

 

Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • onajtamoizćoše10.06.2018 23:54 sati
    hrvati su najjadni narod na kugli zemaljskoj! dicimo se lopovima koji prodase i opljackase drzavu.pjesme im pjevamo,u nebesa dizemo.od hrvatske ni "h" ne osta.ljubi š... gospodaru i gladuj!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio