Posuški učenici voze na solarni pogon

Datum objave: 06.06.2018   Broj čitanja: 906
U sklopu proslave Dana Sisačko-moslavačke županije i ove će se godine u Sisku održati atraktivna i zanimljiva utrka solarnih automobila u organizaciji Tehničke škole Sisak.
Posuški učenici voze na solarni pogon

 

 

Šesto izdanje utrke održat će se od 7. do 9. lipnja, a i ovaj put će je pratiti prigodna izložba automobila i konferencija o električnim i solarnim vozilima.


Na utrci je najavljeno sudjelovanje 24 ekipe srednjih strukovnih škola, među kojima je i ekipa Srednje strukovne škole Posušje. Utrka će se odvijati u dva dijela, revijalnom koji će biti održan 8. lipnja i natjecateljskom 9. lipnja, piše Posusje.net.

 

Možemo samo zamisliti koliko je bilo potrebno zalaganja profesora SSŠ Posušje, te vrijednog rada svih učenika, koji u posljednje vrijeme ostvaraju izvrsne rezultate na ovom polju. “Želimo postati škola prepoznatljiva po inovacijama, imamo kapacitet koji moramo iskoristiti te kreativne učenike koji tu kreativnost moraju razvijati uz pomoć profesora. A praktična nastava je najbolji način za to” – prije puta u Sisak izjavio je ravnatelj škole Mario Knezović.

 

Iz škole se još jednom zahvaljuju svima onima koji su im na bilo koji način pomogli u izradi novog automobila kojeg će škola predstaviti na ovoj utrci.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio