SPOJ IZ NOĆNE MORE: Nakon jednog izlaska poslala mu čak 65.000 poruka

Datum objave: 11.05.2018   Broj čitanja: 828
Upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ades poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće.
SPOJ IZ NOĆNE MORE: Nakon jednog izlaska poslala mu čak 65.000 poruka


Nakon što je neprestano maltretirala jednog muškarca u Arizoni, uhodila ga i slala mu prijeteće poruke, 31-godišnja Jacqueline Ades se suočava s brojnim optužbama, priopćila je policija.

 


Ades je uhićena u utorak zbog optužbi za prijetnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na spoj. Upoznali su se na internetskoj stranici za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ades poslala više od 65.000 poruka. Neke od njih bile su nasilne i prijeteće. Žrtva tvrdi da mu je Ades slala i po 500 poruka dnevno, javlja Boston news, prenosi Net.hr

 

Nesretni ju je muškarac prošle godine dvaput prijavio policiji, nakon što je vidio njezin automobil parkiran ispred svoje kuće.

 

Kad je prošlog mjeseca bio na putu i od tamo gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, vidio je da je Ades bila u njegovoj kući.

 

Odmah je nazvao policiju, koja je došla tamo i pronašla Ades kako se kupa u njegovoj kadi. Prošlog je tjedna navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga.

 

Saslušanje na sudu trebalo bi se održati kasnije ovog mjeseca.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio