Sarajevski alkoholičar Hadžović poručio Hrvatima da moraju financirati sarajevske medije

Datum objave: 23.04.2018   Broj čitanja: 6763
Danijal Hadžović, poznat po krađi mobitela, napadu na novinara, napadu na policajca, počeo je preko Bakirovog glasila 'Slobodne Bosne' napadati Hrvate zbog toga što su se pobunili zbog raspodjele novca s obzirom da glavnina sredstava ide Sarajevu.
Sarajevski alkoholičar Hadžović poručio Hrvatima da moraju financirati sarajevske medije

 

Hadžović, "moralna vertikala" društva, odlučio je stoga uputiti kritike Zoranu Krešiću i Ivanu Šušnjaru jer su upozorili na ovu nepravdu. - Naime, Čovićevim medijskim pulenima sada smeta i činjenica što neke kompanije s ovog područja se oglašavaju u medijima sa sjedištem u Sarajevu i RS-u - poručuje Hadžović.

 

Sarajevski alkoholičar i kriminalac tako je odnekud izvukao i da Dragan Čović već mjesecima trpi žestoke kritike pojedinih hercegovačkih biznismena zbog svoje zapaljive retorike i dizanja tenzija u Federaciji BiH.

 

Unatoč tome što upravo zbog Sarajeva gospodarstvenici iz Hercegovine, odnosno čitave BiH plaćaju najveće poreze na plaće i doprinose u ovom dijelu Europe, a i u čitavoj Europi su među rekorderima, Hadžović tvrdi da je drukčije i da se poslovni ljudi iz zapadne Hercegovine plaše Čovićeve zapaljive retorike prema milosrdnom i otvorenom Sarajevu.

 

Alkoholičar ističe i da mali mediji u mreži Dragana Čovića i njegove stranke nemaju utjecaj kao stranke koje su u Sarajevu. Uistinu, svakodnevno vidimo razmjere utjecaja tih medija, rušenje tisućljetnih vlada bh. političke scene i slično.

 

Za kraj, Danijal hercegovačke medije naziva reketarima i poziva gospodarstvenike da ne padaju na priču o jeftinom nacionalizmu i priču o izdajama. Danijale, ako fali alkohola da pretučeš još kojeg policajca, ne moraš se truditi vrbovati gospodarstvenike iz zapadne Hercegovine. I tvoji kolege novinari iz zapadne Hercegovine mogu ti pomoći, poslati poneku lozovaču ili uplatiti za Jack Daniel's ili neko slično piće. Ali, pošto smo mi pacifisti, žao nam je policajaca i kolega novinara koje tučeš, od nas novac nećeš vidjeti, a vjeruj, ni od hercegovačkih gospodarstvenika.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Mislilac23.04.2018 16:24 sati
    Naj bolje se podilit da se nebi pripirali vi sebi mi sebi .pa nece niko bit kriv ni musliman hrvatu ni hrvat muslimanu.
  • Bravo23.04.2018 15:11 sati
    Svaka čast grude.com
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio