Gospa se jutros ukazala u Međugorju i ostavila važnu poruku: 'Samo ovo morate činiti…'

Datum objave: 03.04.2018   Broj čitanja: 1522
Svakog drugog u mjesecu, prema riječima vidjelice Mirjane, i pred mnoštvom svijeta, događa se ukazanje Gospe pod plavim križem u Međugorju. Ovaj put Gospa nam daje upute za život s Kristom.
Gospa se jutros ukazala u Međugorju i ostavila važnu poruku: 'Samo ovo morate činiti…'

 

‘Draga djeco, po velikoj ljubavi nebeskog Oca, uz vas sam, kao vaša majka. A vi uz mene, kao moja djeca. Kao apostoli moje ljubavi, koje neprestano okupljam oko sebe.


Djeco moja, vi ste ti koji se uz molitvu trebate u potpunosti predati mome Sinu. Da ne živite više vi, već moj Sin u vama.


Tako da svi oni, koji ne poznaju moga Sina, vide ga u vama, i požele upoznati Ga. Molite da u vama vide odlučnu poniznost i dobrotu, spremnost na služenje drugima. Da u vam vide da srcem živite svjetovni poziv u zajedništvu s mojim Sinom. Da u vama vide blagost, nježnost i ljubav prema mome Sinu kao i prema svoj braći i sestrama.


Apostoli moje ljubavi, morate mnogo moliti. Očistiti svoja srca da bi ste prvo vi hodali putem moga Sina. Da bi ste vi bili pravednici povezani s pravednošću moga Sina.


Djeco moja, kao moji apostoli morate biti u zajedništvu koje proizlazi iz mog Sina. Da moja djeca koja ne poznaju mog Sina prepoznaju zajedništvo ljubavi i požele hodati putem života, putem jedinstva s mojim Sinom.

 

Hvala vam.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio