Naša TV slavi drugi rođendan; Vrankić: Postali smo respektabilan medij

Datum objave: 16.03.2018   Broj čitanja: 760
Jedina komercijalna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini, Naša TV obilježila je dvije godine emitiranja programa.
Naša TV slavi drugi rođendan; Vrankić: Postali smo respektabilan medij

 

"Kroz dvije godine smo pokazali da možemo stati rame uz rame i velikim medijskim kućama u Bosni i Hercegovini, posebno onima komercijalnog karaktera s višegodišnjim radom i iskustvom, i to možemo zahvaliti našem kadru, odnosno našim mladim ljudima u novinarskom, produkcijskom i menadžerskom dijelu. Ono čime se ponosimo je objektivnost koja nas krasi kroz ove dvije godine i mogućnost da s malim brojem zaposlenih možemo odgovoriti na želje i potpore gledatelja diljem Hercegovine, ali i cijele BiH", kazala je u prigodnom obraćanju direktorica Naše TV Marija Živković, prenosi Pogled.ba.

 

Mario Vrankić postao je glavnim urednikom Naše TV prije dva i pol mjeseca, te je pokrenuo ambicioznu programsku shemu.

 

"Svakim danom postajemo sve respektabilniji medij, kao jedina komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini na hrvatskom jeziku. Imamo mali broj uposlenih s obzirom na produkciju. Imamo 22 stalno uposlenih, i 10-tak suradnika, a proizvodimo 16 različitih emisija tjedno. Velika produkcija za raspoloživi kadar i novinarski i tehnički, i mogu reći da radimo na rubu naših kapaciteta. U posljednje vrijeme bilježimo značajan porast gledanosti, i postajemo relevantan izvor informacije. Mi se trudimo našim gledateljima ponuditi objektivne informacije koje su sagledane iz više kutova", istaknuo je Vrankić.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO