TBF-ov Antić na sudu: Mora objasniti značenje pjesme 'Moja mater te traži'

Datum objave: 16.03.2018   Broj čitanja: 699
Saša Antić iz TBF-a otkrio je da je dobio poziv da kao svjedok na sudu objasni stihove iz pjesme Mater.
TBF-ov Antić na sudu: Mora objasniti značenje pjesme 'Moja mater te traži'

 

"Kako sam doznao, okrivljenik je mladić koji je poslao policajcu sms poruku u kojoj je, između ostalog, pisalo i: 'Naša mater te traži'", napisao je Antić.

 

Kako je Antić napisao tu pjesmu i stih, sud smatra da je on najkompetentnija osoba za tumačenje sadržaja pjesme ne bi li se utvrdilo ima li u njoj i u kolikoj mjeri elemenata ozbiljne prijetnje.

 

"Što reći, zahvalan sam na prilici da javno tumačim značenje jedne svoje pjesme jer se znalo dogoditi da se poneke protumače potpuno pogrešno od onog što sam njima htio reći", dodao je Antić.

 

 

Kako piše, sve ga to podsjeća na početak nekog filma braće Cohen, u kojem glavni lik, muzičar i stihoklepac, stiže u pitomi gradić gdje ga nepoznati lik natjera uz prijetnju oružjem da uđe u auto, a onda u nekoj zabačenoj seoskoj kući upoznaje mater iz sms prijetnje.

 

"Ona je očito velika zvjerka u kraju, tako i izgleda, baca na Beppu Joseph, capo di tuti capi, ubija pogledom, mlati štapom itd. Redanje osebujnih likova, nadrealni dijalozi, malo filozofije i rasprava o ulozi umjetnosti i umjetnika u društvu i puno bizarnosti i crnog humora", našalio se.

 

Ipak, ističe da mu je malo muka šaliti se s tim jer je stvar vrlo ozbiljna, radi se o sudbini jednog mladića, a vjeruje da do osuđujuće presude neće doći, jer bi to bila nepravda prema okrivljeniku, ali i pjesma Mater dobila bi inkriminirani status i postala nešto poput hladnog oružja.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio