Fahrudin Radončić: Žele me ubiti i SDA će u tome pomoći!

Datum objave: 07.03.2018   Broj čitanja: 1074
''U državi u kojoj vladaju obavještajci SDA-a ne očekujem da će ikada išta poduzeti da se atentat na mene istraži, da se realno utvrdi što se zaista događalo. Mogu samo očekivati da pomognu atentatorima da me ne bude'', rekao je za Bljesak.info lider stranke Savez za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić.
Fahrudin Radončić: Žele me ubiti i SDA će u tome pomoći!

 

Radončić je na tribini u Mostaru rekao kako se ne boji za svoju sigurnost. Dotaknuo se izmjena izbornog Zakona i utvrdio kako se ''hrvatsko pitanje ozbiljno traumatizira''.

 

''SBB je bio na principu da se to pitanje što prije i što komotnije riješi bez ugrožavanja teritorijalnog integriteta bez cijepanja i novih teritorijalnih podjela unutar BiH. Mi možemo naći to rješenje'', rekao je Radončić.

 

Komentirao je stav SDA da neće prihvatiti izmjene Izbornog zakona. ''Nelogično je igrati se populizma i ne tražiti rješenje. Očekujem od svih da tražimo rješenje sa što manje zapaljivih izjava'', rekao je Radončić za Bljesak.info.

 

Podsjećamo, nedavno je Dnevni avaz objavio kako je sigurnost Radonćčića ''ozbiljno narušena'' te da je posjeta hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u siječnju Sarajevu prolongirana za jedan dan upravo zbog otkrivanja ove zavjere. ''Tog dana u zvaničnu posjetu BiH trebala je doputovati predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Posjeta je naprasno odgođena. Bh. delegacija s ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnatkom na čelu uzaludno je čekala na aerodromu visoku gošću. Ispostavilo se da su hrvatske službe došle do informacije da 'predsjednik' treba biti ubijen'', objavio je Avaz. Ćurić postao član SBB-a Bivši kadar SDA Goran Čurić nova je SBB-ova akvizicija, zajedno sa drugim osobama iz javnog i političkog života. Goran Ćuriću je člansku iskaznicu Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine preuzeo na današnjoj tribini u hotelu Bristol u Mostaru uz nazočnost i predsjednika ove stranke Fahruhina Radončića.

 

Bljesak.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO