Borjana Krišto posjetila HT ERONET, 4G mreža jedan od prioriteta u 2018.

Datum objave: 16.02.2018   Broj čitanja: 1013
Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto posjetila je HT ERONET, gdje je razgovarala s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem.
Borjana Krišto posjetila HT ERONET, 4G mreža jedan od prioriteta u 2018.

 

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac zahvalio je gđi Krišto na posjetu te ju izvijestio o trenutačnom stanju u tvrtki, rezultatima poslovanja za 2017. te planovima za ovu godinu.

 

„Ono što mogu sada naglasiti jest da je tvrtka nadvladala probleme i negativnosti kojima je bila opterećena prije nekoliko godina, u vrijeme kada ju je preuzimala sadašnja Uprava. HT ERONET je danas tvrtka sa stabilnim prihodima i smanjenim troškovima, a naš cilj je – daljnja stabilizacija, uvećanje vrijednosti tvrtke… Radimo na poboljšanju i širenju mreže, povećanju broja korisnika, tehnološkom rastu i napretku. Stvorili smo stabilne osnove za daljnje poslovanje, i želimo, u pravome smislu te riječi, biti prava digitalna kompanija za digitalno doba, što je moto kojim se vodimo. U tom kontekstu, od Vijeća ministara očekujemo i licencu za 4G mrežu što nam je jedan od prioriteta u ovoj godini, a radi podizanja kvalitete usluge na najvišu razinu, kao i rasta zadovoljstva naših korisnika koji su nam uvijek u fokusu. Stoga mogu slobodno kazati da će ova, 2018., biti godina 4G mreže. Također dokazali smo se i kao tvrtka koja ima visokorazvijenu društvenu odgovornost, što smo mnogim projektima i tijekom 2017. potvrdili“, kazao je Primorac.

 

Predsjedateljica Krišto izrazila je zadovoljstvo što je, kako je naglasila, HT ERONET izrastao u tvrtku koja ima sve preduvjete postati lider u svome području.

„Raduju me pozitivni poslovni rezultati HT ERONET-a i stabilizacija tvrtke. Ono što ja mogu kazati jest da ćete uvijek imati našu potporu, a nadam se da će 2018. godina biti još bolja i poslovno uspješnija, što vam od sveg srca želim“, naglasila je, između ostaloga, Krišto.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO