Zastupnik ponudio ostavku zbog kašnjenja na sjednicu

Datum objave: 01.02.2018   Broj čitanja: 1058
"On je vrlo marljiv ministar koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno."
Zastupnik ponudio ostavku zbog kašnjenja na sjednicu

Lord Michael Bates, član gornjeg doma britanskog parlamenta Doma lordova zbog kašnjenja na sjednicu ponudio je svoju ostavku, no britanska premijerka Theresa May nije ju prihvatila, ocijenivši takav postupak nepotrebnim, piše Fena.


Naime, Bates je zakasnio na početak sjednice u Domu lordova te propustio pitanje laburistkinje barunice Lister. Potom je rekao kako je "posramljen zbog nepoštovanja kojeg je iskazao barunici" te išetao iz dvorane dok su mu ostali članovi Doma lordova govorili da ostane.

 

Bates se ispričao barunici Lister što nije bio na svom mjestu kako bi odgovorio na njezino pitanje na koje je odgovorio njegov kolega, jer je na sjednicu kasnio nekoliko minuta.

 

Izjavio je kako mu je bila čast odgovarati na pitanja proteklih pet godina i da je uvijek vjerovao da se Dom mora držati najviših mogućih standarda što je i naveo kao razlog podnošenja ostavke.

 

"On je vrlo marljiv ministar koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno. Cijeli Dom mu je pružio podršku te sa zadovoljstvom možemo reći da će nastaviti raditi svoj vrlo važan posao u Uredu za međunarodni razvoj te u ministarstvu financija", rečeno je iz Ureda britanske premijerke.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO