Mostar: Paljenje svijeća ispred Staklene banke za tragično preminulog mladića

Datum objave: 04.01.2018   Broj čitanja: 1016
Nakon tragedije oglasilo se i Vijeće mladih Grada Mostara, koje je od MUP-a HNŽ-a zatražilo da rasvijetli detalje nemilog događaja..
Mostar: Paljenje svijeća ispred Staklene banke za tragično preminulog mladića

 

Svi koji su u mogućnosti, pozvani su da 4. siječnja u 18 sati, dođu ispred Staklene banke i zapale svijeću za tragično preminulog mladića.

 

Rodbina i prijatelji dječaka koji je preminuo nakon pada sa Staklene banke organiziraju paljenje svijeća. Svi koji su u mogućnosti, pozvani su da 4. siječnja u 18 sati, dođu ispred Staklene banke i zapale svijeću za tragično preminulog mladića.

 

Kako piše Bljesak.info, dječak koji je u utorak pao sa "Staklene banke" u središtu Mostara preminuo je u srijedu u 5.00 sati od zadobivenih ozljeda. Iz policije je ranije rečeno da se radi o D.S. (2003.).

 

Nakon tragedije oglasilo se i Vijeće mladih Grada Mostara, koje je od MUP-a HNŽ-a zatražilo da rasvijetli detalje nemilog događaja, te su najavili kako će pokrenuti inicijativu da se svi mogući ulazi u zgradu Staklene banke u potpunosti zapečate, kako bi se slični događaji spriječili.FOTO: Nasa.tv

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio