Gruđanin i Ljubušak u misiji preuzimanja HNS-a: Istjerat ćemo zečeve iz šume

Datum objave: 21.11.2017   Broj čitanja: 2663
Kandidat za predsjednika HNS-a Dario Šimić prigodno je “izveo svoju ekipu na teren” podno mogile u Maksimiru, lokacije na kojoj su skupljeni grumeni zemlje iz čak 155 hrvatskih mjesta.
Gruđanin i Ljubušak u misiji preuzimanja HNS-a: Istjerat ćemo zečeve iz šume

 

Zajedništvo svih aktera u hrvatskom nogometu, iz svih dijelova Hrvatske, to je poruka s kojom Dario Šimić kreće u kampanju za predsjednika HNS-a, a slijede ga i podupiru trojica velikana hrvatskog nogometa, Stipe Pletikosa, Mario Stanić i Goran Vlaović.

 

Ljubušak Stanić ističe što ga je privuklo u priču. – Ma mi ne znamo tko vlada u hrvatskom nogometu. Mi nemamo što izgubiti, ova grupa ima jaku snagu, neka nas ne podcjenjuju, istjerat ćemo puno zečeva iz šume.

 

S jedne strane Gruđanin, Ljubušak, Splićanin i Novograđanin, a s druge Šuker Livnjak, kojemu je podrška Zdravko Mamić podrijetlom iz Tomislavgrada (starine Mamića su iz Gruda).

 

S pravom se može reći da se Herceg Bosna potpuno suprotnih svjetonazora uključila u borbu za HNS.

 

Stipe Pletikosa (38)

Prošle godine završio je nogometnu karijeru, a trenutačno je zaokupljen pohađanjem Nogometne akademije HNS-a gdje se školuje za trenera. Splitsko-dalmatinska županija preko Pletikose podržava Šimićevu kandidaturu. U posljednje vrijeme Stipe se pojavljivao kao komentator nastupa hrvatske reprezentacije na HRT-u.

 

Goran Vlaović (45)

Strijelac prvog pogotka za Hrvatsku na velikim natjecanjima (gol Turcima na EP-u 1996.), s Igorom Cvitanovićem bio je sjajan u napadu Croatije, nakon karijere bavio se i građevinskim biznisom. Nije se previše angažirao u našem nogometu, često je bio komentator nogometnih utakmica na HRT-u.

 

Mario Stanić (45)

Također član vatrenih iz 1998. godine, nakon nogometne karijere odlučio se odmoriti od najvažnije sporedne stvari na svijetu. Bavio se građevinskim biznisom. Posljednjih se godina okušao u pisanju kolumni a često je kritički i bez dlake na jeziku progovarao o stanju u našem nogometu i društvu općenito.

 

Dario Šimić (42)

Bivši nogometni reprezentativac s prijateljima i bivšim suigračima želi krenuti u misiju ozdravljenja hrvatskog nogometa kroz čelne funkcije u HNS-u. Trenutačno je predsjednik udruge Nogometni sindikat, puno pomaže ugroženim nogometašima, a ima dobre veze s čelnicima Uefe i Fife. Uspješan je i u privatnom biznisu.

Gruđanin i Ljubušak u misiji preuzimanja HNS-a: Istjerat ćemo zečeve iz šume
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO