Radionica u Zagrebu okupila poduzetnike i lokalne lidere! Ljubo Grizelj i Vlado Leko u inicijalnom odboru

Datum objave: 07.11.2017   Broj čitanja: 6744
U Zagrebu se 6. i 7. studenog održala radionica pod nazivom „CO-INNOVATION: Zajedničkim radom stvarati bolju budućnost“ u organizaciji HUP-a Zagreb i Hotela International.
Radionica u Zagrebu okupila poduzetnike i lokalne lidere! Ljubo Grizelj i Vlado Leko u inicijalnom odboru

 

U inicijalnom odboru su pored direktora Hotela International Vlade Leke, načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj, Anka Đurić i Mirjana Zubak. Sudjeluju načelnici i gradonačelnici iz pojedinih općina i gradova Hercegovine, a među njima i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević. Sudionicima se pridružio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

 

Održavanje radionice CO-INNOVATION ima za cilj suradnju i povezivanje stručnjaka te razmjenu znanja i iskustava s dionicima važnima za odabrana poslovna područja, radi brže transformacije strategije gradova/općina u konkretne inovativne projekte, kako bi se učinkovito odgovorilo na potrebe građana i unaprijedila kvaliteta života te osigurao održiv urbani razvoj.

 

Fokus radionice je izrada strateških inicijativa iz odabranih poslovnih područja koje mogu biti podloga za pripremu programa i projekata te podloga za planiranje proračuna odnosno izvora financiranja. Poslovna područja: zaštita voda, zaštita spomenika kulture, socijalna zaštita, turizam, mjere potpora poduzetnicima i start-upovima.

 

Očekivani rezultati radionice su razrađene odabrane konkretne inicijative i prijedlozi rješenja bazirani na inovacijama i novim tehnologijama temeljem primjera i iskustava Grada Zagreba, sagledane mogućnosti povezivanja i korištenja zajedničkih resursa vezano za područja zaštite voda, prometa, transporta, mobilnosti, IT tehnologije i dr. (ekosustav uključenih gradova/općina), te prezentirane mogućnosti sufinanciranja projekata: pregled dostupnih programa i fondova Europske unije ili drugih dostupnih izvora.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO