Anđa, čudo od djeteta: Ustajem u 5 ujutro, kući radim oko krava, a u školi sam odlikašica

Datum objave: 06.07.2024   Broj čitanja: 2948
Od malih nogu sam tako naučila. Meni dan izgleda tako što ustanem oko pet-šest sati.
Anđa, čudo od djeteta: Ustajem u 5 ujutro, kući radim oko krava, a u školi sam odlikašica


Anđelija Anđa Ilić (15) je na snimci pokazala svoju transformaciju za malu maturu u školi, odnosno za proslavu kraja osnovnoškolskog obrazovanja.

Na početku videa Anđa stoji u štali obučena u radnu odjeću, a već u drugom kadru je našminkana, sa sređenom frizurom i u bijeloj elegantnoj haljini.

"Top", "Predivna si, djevojko", "Respect", "Lijepa si u obje kombinacije", "Ne treba ti ni gram šminke", neki su od komentara ispod viralnog videa.

Anđa je za portal 017 govorila o svojim obvezama kod kuće. Odlična je učenica, a uz školske obaveze, stiže i pomagati roditeljima. Prije i poslije škole brine se o kravama na farmi. Da bi završila sve obaveze, ustaje se oko pet sati ujutro.

Puno pomaže roditeljima

"Od malih nogu sam tako naučila. Meni dan izgleda tako što ustanem oko pet-šest sati, kopamo sjenažu, to je smjesa od kukuruza koju držimo u silosima. Ona 30 dana stoji tako i poslije je dajemo kravama. Roditelji kažu da sam im desna ruka, nisam sama, naravno.

Naučila sam musti krave prije četiri godine. Bilo je malo nerviranja, nisam uspijevala odmah, ali kasnije sam uspjela. Posebna je ljubav prema kravama. Svaka ima svoje ime i dala sam im moderna imena. Bikove ćemo imati uskoro", rekla je.

"Rijetko tko živi ovakav život i rijetko tko to podržava od mlađih generacija. Svi misle da se u štalu ulazi radi slikanja, snimanja i pregleda i da se onda samo izađe. To nije tako", rekla je.

Upisala je Poljoprivredno-veterinarsku školu te joj je cilj vratiti se na farmu pomagati roditeljima oko životinja.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO