Horor u Njemačkoj: Djevojčica iz BiH oteta i silovana!

Datum objave: 21.06.2024   Broj čitanja: 2310
Djevojčica je nakon škole, oko podne, stajala na autobuskoj postaji i čekala prijateljicu.
Horor u Njemačkoj: Djevojčica iz BiH oteta i silovana!


Djevojčica (15) porijeklom iz Bosne i Hercegovine otela su i brutalno silovala dvojica maskiranih muškaraca u Gelsenkirchenu, javlja Bild.


Ona je torturu prijavila policiji u Essenu u srijedu uvečer, prenio je ugledni njemački medij.

Odvezli je u kuću na nepoznatoj lokaciji

Djevojčica je nakon škole, oko podne, stajala na autobuskoj postaji i čekala prijateljicu, kada joj je prišao bijeli kombi iz kog su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

U prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gdje su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Essen i izbacili na ulici. Prema njenom svjedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali fantomke. Ono što je primijetila je da su govorili njemački, s arapskim naglaskom. Također, ono čega se sjeća jeste da su brzo vozili i da su nekoliko puta mogli izavati sudar. 

Drugi vozači primijetili bijeli kombi

To je potvrdio i glasnogovornik policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj trasi primijetili bijeli kombi koji vozi izvan svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je "CUX - HH" ili "CUX - HK".

Žrtva je još uvijek pod dojmom svega što se dogodilo zbog čega nije mogla odgovoriti na sva pitanja inspektora tijekom saslušanja. Također, policija traga za svim mogućim svjedocima koji su bili na autobuskoj postaji Horst ili one koji su vidjeli bijeli kombi u Essenu ili Gelsenkirchenu, prenosi Bild.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO