Nastavak priče o majstoru koji je razbio prozore 'gazdama': Još mi nisu platili, sad me šalju na robiju

Datum objave: 12.06.2024   Broj čitanja: 2577
Želim zahvaliti prijateljima, rodbini, hvala svima na podršci u vezi incidenta. Ne mogu stići svakom zahvaliti. Sve vas pozdravljam i želim vam svako dobro.
Nastavak priče o majstoru koji je razbio prozore 'gazdama': Još mi nisu platili, sad me šalju na robiju


Portal Crna-Hronika jučer je objavio priču o prevarenom majstoru Muhamedu iz Pećigrada kod Velike Kladuše kojem vlasnici luksuzno uređene obiteljske kuće nisu htjeli platiti majstoru građevinske radove koje je on sa svojom ekipom odradio kod njih.

Ostali su mu dužni preko 1200 maraka.

Muhamed je stoga odlučio stvar uzeti u svoje ruke i polupati prozore na kući.

Donosimo vam nastavak priče. Muhameda su vlasnici kuće prijavili MUP-u USŽ-a koji ga je priveo na informativni razgovor nakon kojeg mu je rečeno da će zbog ovoga završiti iza rešetaka.

Ovaj otac troje maloljetne djece pošteno radi kako bi prehranio svoju obitelj, a na društvenim mrežama dobio je tisuće poruka podrške.

“I dalje mi nisu vratili pare. Sad su me i tužili. Moram na sud a prijeti mi zatvor. Moram angažirati odvjetnika koji će me braniti. Radio sam im cijelu adaptaciju kata obiteljske kuće. Nije pošteno šta nam rade. Prvo ne plate, pa tuže pa moram na robiju. Tuga..” – izjavio je Muhamed K. za portal Crna-Hronika.

Želim zahvaliti prijateljima, rodbini, hvala svima na podršci u vezi incidenta. Ne mogu stići svakom zahvaliti. Sve vas pozdravljam i želim vam svako dobro. Moram ići raditi. ” – izjavio je Muhamed K.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • nn12.06.2024 18:19 sati
    sramota
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO