Ukrajina: U Kijevu preminuo Borislav Boban iz Gruda! U napaćenoj zemlji ostao i u jeku rata

Datum objave: 11.06.2024   Broj čitanja: 3435
Borislav je rođen 1952. godine, a svoje Grude i Bobanovu Dragu, napustio je prilikom odlaska na sjemenište u Visoko.
Ukrajina: U Kijevu preminuo Borislav Boban iz Gruda! U napaćenoj zemlji ostao i u jeku rata


Vijest o smrti Gruđanina u Kijevu, u srcu napaćene Ukrajine zatekla nas je početkom ovog tjedna, a portal Grude.com javlja da je riječ o Borislavu Bobanu, čovjeku koji državu napadnutu od strane Rusije nije napustio ni onda kad je mogao, a iako je po godinama mogao tražiti spas negdje drugdje, ostao je vjeran Kijevu i tu je, kako saznaje Grude.com, preminuo prirodnom smrću.

Borislav je rođen 1952. godine, a svoje Grude i Bobanovu Dragu, napustio je prilikom odlaska na sjemenište u Visoko. - Tu je išao u fratarsku školu i bio je jedan od najboljih, a napustio je školu u završnom razredu - ispričao nam je sugovornik. Nakon tog razdoblja odlazi u vojsku ondašnje države, a zatim u Njemačku, gdje je proveo dvije i pol godine, te u Austriju gdje je bio vlasnik tvrtke i osiguravatelj. Saznajemo i da je magistrirao filozofiju, te je govorio više jezika. Osiguravateljskim poslom se nastavio baviti i u Ukrajini u kojoj je boravio skoro tri desetljeća. Od sugovornika, portal Grude.com saznaje i da je bio talentiran i za nogomet.

Iza njega je ostalo dvoje djece, a iako je imao izbora da u ratu napusti Ukrajinu i Kijev, njegova odluka je bila ostati do kraja u napaćenoj zemlji.

Grude.com

Ukrajina: U Kijevu preminuo Borislav Boban iz Gruda! U napaćenoj zemlji ostao i u jeku rata
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO