Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!

Datum objave: 06.06.2024   Broj čitanja: 613
Praktične lekcije održavat će se 25., 26. i 27.06. na bazenu Daleka Obala u Mostaru od 18 sati.
Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!


Postanite certificirani ronilac otvorenih voda! Želite li istražiti potopljene brodove, otkriti neistražene morske dubine i uživati u čarima podvodnog svijeta?

Sportsko ekološka udruga Hercegovina (SEUH) nudi vam priliku da sudjelujete u tečaju ronjenja za R1 kategoriju - Open Water Diver.

Tečaj će se održati od 25. do 29.06.2024. godine, pružajući vam priliku da pod vodstvom iskusnih instruktora savladate sve vještine potrebne za sigurno ronjenje.

Praktične lekcije održavat će se 25., 26. i 27.06. na bazenu Daleka Obala u Mostaru od 18 sati. Nakon uspješno položenog online teorijskog dijela, prvi zaron će se održati 28.06. na rijeci Trebižat, gdje ćete primijeniti stečena znanja u stvarnom okruženju. Završni dio tečaja održat će se 29.06. na moru u Neumu, nakon čega stječete certifikat ronioca otvorenih voda po SSI ronilačkoj organizaciji, omogućavajući vam ronjenje do 20 metara dubine bilo gdje u svijetu.

Cijena tečaja iznosi 400 KM, dok je godišnja članarina 50 KM. Kao članovi kluba, imat ćete mogućnost korištenja klupske opreme za organizirane zarone.

Prijave su otvorene do 20.06.2024. godine na e-mail adresu: seuh2012@gmail.com.

Za sve dodatne informacije, upite možete se obratiti na istu mail adresu.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite!

Nadamo se da ćete nam se pridružiti, postati članovi SEUH-a i zajedno s nama istraživati magične dijelove podvodnog svijeta, istovremeno doprinoseći očuvanju našeg podmorja.

Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!
Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO