U Posušju održan golf turnir President CUP 2024., veliki broj posjetitelja

Datum objave: 27.05.2024   Broj čitanja: 1024
Za vikend je u Posušju na golf terenu Topali održan državni golf turnir President Cup 2024.
U Posušju održan golf turnir President CUP 2024., veliki broj posjetitelja

Ovo je jedan od tri državna turnira koji se boduju za Masters nakon čega će biti poznat najbolji golfer Bosne i Hercegovine. Glavni sponzor turnira bio je Mercedes-benz Autolijanovici d.o.o., koji su prezentirali svoje najnovije automobile te osigurali i nagrade za golfere.

-Do sada je rekord bio četrdeset igrača na ovakvim turnirima, a sada ih je ovdje 69. Igrači su zadovoljni terenom, a stigli su iz Sarajeva, Zavidovića, cijele Hercegovine, ali i inozemstva. Ovako veliki broj golfera je i za nas ugodno iznenađenje, kazao je predsjednik Golf kluba Posušja i član Upravnog odbora Golf saveza BiH Josip Grubišić, najavljujući i skori početak bh lige u kojoj posuški golferi brane naslov.

Grubišić je najavio i održavanje turnira ''Kamen, krš i maslina'', koji se organizira u sjećanje na Veljka Lončara, koji je bio predsjednik ovoga kluba i golfer. Ovaj turnir redovito ima rekordan broj igrača, više od sto, a to se očekuje i ove godine, uz to će biti i Vinski turnir koji je pomalo zabavnog karaktera, kao i Topala Open, a uz pomoć općine Posušje organizirat će i Posušje Open.

Na ovom turniru nastupao je i bivši nogometni reprezentativac BiH Zlatan Muslimović, koji je jedan od boljih golfera u Hrvatskoj, a u Posušju je čest gost i Igor Štimac. Igorov sin Luka je i član golf kluba Posušje. Golf je ovdje igrao i Toni Kukoč. 

-Svi kažu kako naš teren ima dušu. Pohvalili su teren, ali i na ovom turniru ima dosta dobrih golfera, kazao je Grubišić, koji je uručio nagrade damama. Prvo mjesto osvojila je Anita Selmanagić, druga je bila Najda Bauka, a treća Ena Smajić.

Među gospodom prvo mjesto osvojio je Mahir Kadrić, drugo Mladen Mušura, a treći je na kraju bio Robert Mandurić. Njima je nagrade uručio Jasmin Selmanagić, predsjednik Golf saveza BiH i vlasnik golf terena u Sarajevu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO