4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!

Datum objave: 14.05.2024   Broj čitanja: 670
Festival LJOF 2024 održat će se ove godine od 23. do 26. svibnja, a radi se o festivalu koji je uistinu jedinstven u cijeloj regiji.
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!


Odaberi svoju avanturu!

Prijave za ovogodišnji, četvrti po redu Ljubuški Outdoor Festival otvorene su do 15. svibnja! Svi zainteresirani mogu se informirati o programu i prijaviti za sudjelovanje u svim sportskim disciplinama putem službene web stranice www.ljof.ba.

Festival LJOF 2024 održat će se ove godine od 23. do 26. svibnja, a radi se o festivalu koji je uistinu jedinstven u cijeloj regiji, a ne samo u Bosni i Hercegovini. Ovaj sada već tradicionalni festival sporta, zabave i rekreacije na otvorenom povezuje i revitalizira kulturno-povijesnu baštinu i prirodne ljepote Hercegovine duž svih natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu hercega Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Poziv volonterima

Ovogodišnji festival ponovno okuplja brojne volontere koji će tijekom svih festivalskih dana pomagati da organizatori, ali posebice i svi natjecatelji dobiju potrebnu podršku duž svih natjecateljskih ruta. Volonteri se i dalje mogu prijaviti za davanje doprinosa ovom istaknutom festivalu putem direktne prijave na link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlYfZRwYe0F02k-4OrYspyBjhdHvT-iwNkS5N9hGZ4bCzKLw/viewform

Organizatori poručuju da im je uz volontere potrebne za organizaciju i podršku natjecateljskog programa potrebna i podrška u vidu multimedijalnih volontera koji će svojim znanjem i opremom iz svijeta videa i fotografije zabilježiti nezaboravne kadrove s LJOF-a.  Svi zainteresirani, mogu se javiti na službeni kontakt organizatora: ljubuskioutdoor@gmail.com 

Uz sve adrenalinske izazove iz kategorija biciklističkih i trkačkih disciplina, natjecatelje ove godine ponovno očekuje i disciplina precizno slijetanje „Kosača“.

Paraglideri oprez – Očekuje vas Precizno slijetanje Kosača

U subotu, 25. svibnja u 9:00h, iskusni paragliding letači iz Ljubuškog i regije okupit će se na poletištu „OBALE“, na zapadnom dijelu Butorovice, za spektakularno natjecanje u preciznosti slijetanja – Precizno slijetanje Kosača. Za sudionike starije od 18, ovo natjecanje nudi priliku da pokažu svoje vještine u nekoliko serija, ciljajući obilježena mjesta.

„Ne propustite prizor neba ispunjenog šarenim paragliderima i uživajte u uzbudljivoj atmosferi,“ poručuju iz Kluba Paragliding Ljubuški koji je, već tradicionalno, organizator ovog spektakularnog sportskog izazova.

 

Novo natjecanje - LJOF STREETBALL 3X3

Ove godine LjOF organizira i jedno novo sportsko natjecanje. U nedjelju 26. svibnja, u popodnevnim satima, na festivalskom prostoru u blizini vodopada Kravica svi posjetitelji će moći uživati u atraktivnoj 3 na 3 košarci.

Juniorske ekipe, profesionalna podloga, koš i prateći sadržaj dodatni su motiv da posjetite LJOF u nedjelju 26. svibnja i uživate u atraktivnom LJOF streetball-u!

LJOF Memorijalna utrka kajacima profesor Žarko Bilić

I ove godine, u sklopu LJOF-a, u petak, 24. svibnja, s početkom u podne, održat će se Memorijalna utrka kajacima Profesor Žarko Bilić na rijeci Trebižat. Utrka će biti revijalnog karaktera, a sudionici su studenti kineziološkog fakulteta u Mostaru gdje je profesor Žarko Bilić radio dugi niz godina. Održavanjem utrke i ove godine, organizatori iskazuju poštovanje prema profesori Žari, srčanom ljubitelju festivala LJOF.

Outdoor sajam LJOF

U sklopu festivala od 24. do 26. svibnja, svi posjetitelji će moći posjetiti i prigodni outdoor sajam sa zanimljivostima iz svijeta sporta i rekreacije.

Ljubuški Outdoor Festival ove godine bilježi rekordan interes za sva natjecanja, a i dalje se do 15. svibnja na festivalske discipline mogu prijaviti svi zainteresirani rekreativci i profesionalni sportaši.

4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
4. Ljubuški Outdoor Festival – Prijave otvorene još kratko!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO